2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم چشم داره❓

2341 بازدید | 103 پست

دختر یکی از اقوام مجرد سن بالاست همیشه حالت افسردگی داره و کمرش همه یجوری راه می‌ره انگار خجالت می‌کشه صاف واینمیسته الکی هر هر میخنده خیلیم ضایع دندونای زردشو نشون میده هیچ وقت صورت پر جوش و پر مویی داره اصلا به خودش نمی‌رسه یکم آرایش نمیکنه قب قب داره و یه خط بوی دیگه بدی هم داره🤢 اخلاقشم داغون سر مامانش داد میزنم همیشه،حالا متاسفانه این چند وقت خیلی رفت و آمد داشتیم باهاشون و عید دیدنی که رفته بودیم شوهرم داشت با داداش و بالای دختره یه بازی میکرد تو گوشی اینم کنارشون نشسته بود میدید منو مامانشو بقیه تو آشپزخونه ایما ول نمیومد یه لحظه که رفتم بیرون از آشپزخونه دیدم داره با شوهرم بگو بخند میکنه شوهرمم سرشو انداخته پایین سرگرم بازیه جوابشو میده بعدا پرسیدم میگفت ازم می‌پرسیده با زنت کجا رفتین چند تا بچه دوست داری داشته باشی برای زنت گل میخری؟ و کلی چرت پرت اهمیت ندادم اون روز تا وقتی که خواستیم باهم بریم بیرون قرار شد ما با ماشین بریم خونه اونا همزمان حرکت کنیم داشتیم آماده میشیدیم دیدم یکی پیام داده به شوهرم بازم کردم دیدم دختره گفته سلام آقای فلانی مقصد عوض شده ما زود تر میریم شما بیاین فلان جا لطفا دیر نکنید فهمیدم اون دخترس کل اون روزم‌ کوفتم شد مثل اینکه شماره شوهرمو از داداشش گرفته گفته من خبر میدم از این به بعد اگه کاری کرد چکار کنم باهاش؟ چجوری این ترشیده رو دور کنم از شوهرم 😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با این توصیفایی ک تو کردی خود شوهرت ازش فرار میکنه نمیخاد تو دورش کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

😂😂😂😂😂😂

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕 نظراتمو در حد یک نوجوون دهه هشتادی بخونید . 

راس میگه😂

ولی خب بعضی زنا انقدر سیاست دارن با همون قیافه داغونشونم ب هدفشون میرسن😬

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀