2777
2789
عنوان

افطاری رستوران دعوتیم هدیه باید ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب جعبه دوسه کیلویی هم. هست

خوب مامانم راضی نمیشه که زیاد بخریم برا همه.. میگه زیاد نمیشه بخرم مهمونای اونان نه ما...تازه ممکنه ناراحت بشن ما برای جمعیت خوردنی ببریم...چه میدونم مامانم با این بهانه ها میخواد دست خالی بریم من روم نمیشه

زیاد مهم نیست ببرید یا نه ولی اگر خواستید ببرید چیزی مثل شکلات ، سوهان ، یا گز ، ببرید که هم حملش براشون راحت باشه هم چون بسته ش پرس هست می مونه براشون ، نیاز هم نیست که بسته شما رو باز کنن برای مهمون ها خودشون تهیه همه چی رو دیدن 

برا ثوابش هست ولی خوب ما تو فامیل همیشه یه چیزی کادو بردیم..الان موندیم ببریم یا نه...اتفاقا خیلی خا ...

اها اگر رسمتونه که بهتره دسته خالی نرید یه هدیه ببرید بزارید داخل کیف 

اگه بقیه هم هدیه دادن شما هم بدین

خودتو دوس داشته باش❤️
من باشم برای بچه هاشون چیزی میبرم یا ام یه دسته گل

اینم به مامانم گفتم کادو برا بچه هاشون ببریم...میگه الان اونجا کلی بچه میاد (چون خواهربرادراشون هم کلی بچه دارن) میگه اون یکی ها میبینن دلشون میخواد یه وقت...چکار کنم مامانم میخواد دست خالی بره من روم نمیشه

برا ثوابش هست ولی خوب ما تو فامیل همیشه یه چیزی کادو بردیم..الان موندیم ببریم یا نه...اتفاقا خیلی خا ...

وقتی برا همه بردید برا ایشون هم ببرید دیگه

فامیل های ما هم کادو شیرینی گل یا شکلات میارن فرقی نمیکنه رستوران یا خونه باشه