2777
2789
عنوان

بچم پنج سالشه جلو راننده تاکسی گفت تا حالا آنا السا نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای 🤣احساس می‌کنم گاهی میخوان خودشیرینی کنن این حرفا رو می‌زنن

نه 

ما هر وقت میریم خونه مامانم و خواهرم و داداشام برای فردای سرکار همسرم توی قابلمه غذا برمیدارم این ک دیده از اونجا میبرم فک کرده از خونه دوستم هم باید غذا ببریم 

بعضی بچه ها اینطوری ان. بچه های جاریم این مدلی بودن. جاریم میگفت داداشام بهم میگن چرا بچه هات سیرمونی ندارن! 

میومدن خونه مادرشوهرم تا میرسیدن میوه بود میپریدن روش، خیار گاز میزدن، موز قورت میدادن. میرفتن تو حیاط، تو باغچه بادمجون کاشته بودن میکندن میخوردن... 

🌸
وااای من قبل از ماه رمضان خونه دوستم دعوت شدیم واسه عصرانه خدا شاهده میز چیده بود هیچی از روی میز اض ...

وای عزیزم😂😂😂 فک کنم دیگه روت نشه بری خونه دوستت. 

میگم تو خونه هم خوش خوراکه؟ 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
وای عزیزم😂😂😂 فک کنم دیگه روت نشه بری خونه دوستت. میگم تو خونه هم خوش خوراکه؟

دوستم افطاری دعوت کرد گفتم نمیام چون یاس اینطوری رفتار می‌کنه من خجالت میکشم 

انقد بهم خندید گفت خدا شاهده من تو رو واسه دیدن یاس دعوت میکنم انقد ک بچه تو دوست دارم خواهر زاده خودمو دوست ندارم😂

دخترم هم خوش زبونه هم خوش خوراکه 

همم ریا نباشه خوشگله با این دوستم همیشه ک میریم بیرون دست دخترمو میگیره راه میره میگه انگار بچه اروپایی کنارم راه میره سفیده و موهاش بور و بلنده 

پسر من کلا چیزایی ک تو خونه لب نمیزنه چه بعضی غذاها باشه چه بعضی میوه ها و خوراکی ها اما مهمون رفتنی همون ها رو یه جوری میخوره و به به میکنه هر کی ببینه میگه این بچه اصلا رنگ غذا و میوه و خوراکی ندیده تو خونه در این حد ابرو بر تشریف داره 😂

دایی من میلیاردره.دو تا مغازه داره دو تا خونه سه تا ماشین.هر هفته حداقل ۵ روز رو بیرون غذا میخورن و توی تفریحن.پسرش کلاس هشتمه و از بچگی تا الان وقتی میریم مهمونی با دیدن غذا ها یجوری نگاه می‌کنه اار تا حالا ندیده.اکثر وقتا میگه خاله میشه از این غذا بدین ببرم خونه واسه فردا ناهارم.ولی بچه کوچبکشون که دختره اصلا اینطور نیست و خیلی ارومتره و اصلا آبروریزی نمیکنه.

حالا پدر مادرش خیلی آدم مهربون و مظلوم و با ایمانی‌ن.اصلا نمی‌دونم چرا این بچه اینجوریه.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

دوستم افطاری دعوت کرد گفتم نمیام چون یاس اینطوری رفتار می‌کنه من خجالت میکشم انقد بهم خندید گفت خدا ...

عزیزمممم😍 خدا خفظش کنه برات. 

و همچین دوستایی از ده تا فامیل هم برای آدم عزیزترن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ای وای خدا حفظش کنه عزیزمکاش منم بچه داشتم همه جا آبروم رو می‌برد

هیچوقت این آرزو رو نکن‌

این شعار نیست واقعیته 

مطمین باش ادب بچه  از بود و نبودش مهمتره 

از خدا بخواه‌ که بچه سالم و صالح و مایه افتخار اگه میده بهت بده 

انشالله

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

بچه ها همینن امروز تو مغازه میگفت شما هیچ وقت واسم هیچی نمی‌خرید  یا مثلا تا حالا فلان چیز نخوردم   جلو مردم ابرو آدم میبره در صورتی که همه چی،میخریم  همه چی هم خورده امروز سه تا دنت برداشته ۶۰ تومن. شد منم برداشتم  گفتم نمیخواد  تو فروشگاه هر چی میبینه برمیداره. آخرم همش میگه من هیچی نخوردم 

عزیزمممم😍 خدا خفظش کنه برات. و همچین دوستایی از ده تا فامیل هم برای آدم عزیزترن

اره بخدا دوست خوب از خانواده بهتره 

من افسردگی شدید گرفتم خواهر خودم هی بهم تیکه مینداخت میگف ادا در میاری فیلم بازی می‌کنی 

داشتم خودکشی میکردم همین دوستم انقد زنگ زد حرف زد گریه کرد التماس کرد تا منو منصرف کرد بعدم هر روز ۲ ساعت برام وقت میزاشت ک حالمو خوب کنه