2777
2789
مورد مهریه برمیگرده ب قانوندیه ام که واسه مرد ۲برابره و این به نفع زنه، با خودش نمیبره اون دنیا که، ...

کجا دیه به نفع زنه؟

الان من و تو(پسری چی نمیدونم )ماشین زد

پدرمادراونو دیه زیاد میگیرن یا مال من؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدانکنه البت

کاش آدما به اندازه ی دروغ هاشون زیبابودن.

پس شوهرت باید بره یه زن دیگه صیغه کنه چون که قرآن گفته

اها در ضمن اینجا همه از خیانت و کتک های شوهرشون مینالن شما به اینا میگین مر د اونا نامردن  کی میتونن کامل در اختیار زنشون باشن تا برن یه زن دیگه بگیرن وعدالت رعایت کنن😏😏😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

غلت میکنه هر کسی که دستور وفرمایش الله رو دستکاری کنه هر چند خودمم زنم

اون حرفا مال زمانی بود که فقط مردا کار میکردن نه این دوره که زنا پابه پای مردا کار میکنن  

در ضمن گقته شده مرد حق کتک زدن زنو داره

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

پس شوهرت باید بره یه زن دیگه صیغه کنه چون که قرآن گفته

قبول کردنش هرچند واسه ادم سخت باشه ولی چون خدا رو قبول داره باید همه چیو رعایت کنیم اگه واقعا من زن کافی واسه شوهرم نباشم وشوهرم عدالت رو رعایت کنه چه اشکالی داره البته میگم شوهر یعنی مرد نه از این ادمای هرزه وخیانت کار خیابانی ،من شوهرم بدون مشورت با من حتی ابم نمی خوره نه از ترس بلکه از ادب وشعورشه

پس سریعا شماره شوهرتو باید بدی بدم به یه زن بی سرپرست برای صیغه یا ازدواج مجدد انشالله عدالتم رعایت ...

والا شوهرم خودش میگه من هیچ وقت نمی تونم عدالت رو رعایت کنم بخاطر همین این کارو نمی کنم ولی فرمایش خدا همش قشنگه  

[QUOTE=376685494]لابد شما دوست داری از شوهرت کتک بخوری ونصف مرد حساب بشی بقیه دوست ندارن [/QU میشه د ...

فعلا که تفکرات عهد قجری تو شوهرتو پر رو میکنه

تو نگران زندگی من نباش ولی اینطوری پیش بری واز این حرفا بزنی شوهرت سرت هوو میاره

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

فعلا که تفکرات عهد قجری تو شوهرتو پر رو میکنهتو نگران زندگی من نباش ولی اینطوری پیش بری واز این حرفا ...

خخخ تو خوبی ،میدونی از چی میسوزی از این که  ایین ودین الله اجرای بشه  حالا هر کی هرکی با قوانین خدا پیش نره یه روزی به بد ترین حالت ممکن تقاصشو پس میده

لابد شما دوست داری از شوهرت کتک بخوری ونصف مرد حساب بشی بقیه دوست ندارن

سرکت گیج رفت بهت گفتم عزیزم اگه تمام مردای اطرافتوو جمع کنی فک نکنم نصف نصف شوهر من معرفت داشته باشن ودین حالیشون باشه ،افتاد