2777
2789
عنوان

خدایا بزرگیت شکر چه کسایی رو پزشک کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 72 پست

دوستان میدونید مشکل نه شمایید نه پزشک

مشکل دولت و سیاستای غلطشه

باورتون میشه یه فوق تخصص جراحی مغز واسه جراحی ۹ ساعته نغز یک نفر اوایل پارسال، ۱ میلیون دستمزد بهش تعلق گرفته و اونم هنوز پرداخت نشده؟

از اون طرف میدونید فقط تو ایران و فقط پزشکا، مالیات پلکانی دارن، یعنی پزشکی که خودش ۲۰۰ میلیون در ماه کار کنه، ۷۰ درشد بهش مالیات تعلق میگیره؟

یعنی اون پزشک هرچی بیشتر خدمت رسانی کنی درنهایت پول کمتری بهش تعلق میگیره؟

داستان زیرمیزی اینه

عزیزم چهار روز که تا صبح بیدار موندی بعدشم استادت اومد جلوی همه گند زد به هیکلت می فهمی پولو برای چی ...

یعنی هر کس به خاطر سختی شغلش عقده ای شد باید بعدا رو مردم خالی کنه؟؟

پس ما حق نداریم بابت رفتار بد و اشتباه شغلی ناراحت بشیم چون به خاطر رسیدن به اون شغل عقده دار شده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این الان چه ربطی داره؟!باید عقده هاشونو روسری مردم بیچاره خالی کنند.

به وقتی ۱۵ سال به وحشتناک ترین شکل ممکن صد برابر یه ادم معمولی ازت کار می کشن سخت درس می خونی و قبلشم کلی برات رویا فروشی کردن خود به خود ادم عقده ای می شی شما فرض کن ترم بالایی ها حتی اجازه نمی دن تو سوار اسانسور بشی برای اینکه تحقیرت کنن استادت یه ادم عقده ای هرچی از دهنش درمیاد بهت می گه درکنار همه اینا کار به شدت سنگین حقوق به شدت کم خواه ناخواه ادمو عقده ای می کن

جاهای دیگم برگردین شاید دکتر خیری پیدا شدبه امید خدا که سلامتی بهش روی میاره

نباید زیاد جابه جا بشه

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

نباید زیاد جابه جا بشه

بگردین دنبال یه آدم خیر 

حتی اگه شده انلاین

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
یعنی هر کس به خاطر سختی شغلش عقده ای شد باید بعدا رو مردم خالی کنه؟؟پس ما حق نداریم بابت رفتار بد و ...

عقده میه؟

طرف درس خونده عمر و جوونیشو گذاشته حالا نیگه من بابت عملم اینقدر هزینه میخوام

حالا شما نمیخواید این هزینه رو کنید خب برید بیمارستان دولتی 

هیشکی مفت کار نمیکنه تو این دنیااگر کسی مشکل مالی داره بهترین کار رفتن به بیمارستان های دولتی و اموز ...

کسی نگفت بیا مفت کار کنه ولی باید خدارو در نظربگیره . 

وقتی میبینم طرفش یه کارگر هست ....

بحث عقده از اول نبود بحث پولیه که دریافت می شه که خب حقشون

نگفتم رایگان عمل کنن

یه عرفی داره که بیمارستان تعین میکنه

اضافه گرفتن اصلا و ابدا حقشون نیست 

اگه اون دکتر نمیتونه با مبلغ بیمارستان کنار بیاد بره جای دیگه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید
به وقتی ۱۵ سال به وحشتناک ترین شکل ممکن صد برابر یه ادم معمولی ازت کار می کشن سخت درس می خونی و قبلش ...

زندگی بدون سختی معنی نداره 

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

داییم جراحه حالا تعریف نمیکنم دارم فقط میگم نزدیک به ۳۰ ۴۰ تا آدم و رایگان عمل کرده و روزیشم تو زندگ ...

عزیزم اکثر دکتر ها جراحی رایگان هم دارن ولی دلیل نمیشه پول نگیرن یه دکتری اینجا هست به زیر میزی معروفه(خیلی هم مراجعه کننده داره) اما در سال چند تا عمل رایگان انجام میده برای کسایی که وسع مالی ندارن