2777
2789
چجور وقت میگذرونن مادرت چیزی نمیگهیا شوهر اون خانوم

عمده ترینش تلفنی هست،چون خانم متخصص زنان هست و واقعا سرش شلوغه

گه گاهی هم بیرون میرن

چندبار هم خانمه اومده خونه ما

نه!مامانم براش مهم نیست

شوهرش اطلاعی ندارم

۹ماه ایران نیست،سه ماه میاد که نصف بیشتر اون سه ماه هم میره پیش خانواده ش(پدر مادرش)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرتم شاغله؟ سرش به کاری گرمه یا تو خودش میریزه. قطعا نمیشه بی خیال باشه.

نه،مادرم خانه داره

مادرم بیمار حاد اعصاب و روان هست،اصلا به این چیزا فکر نمیکنه

فقط اعتیاد شدید به س.ک.س داره که اونو برطرف میکنه

مادر بزرگت هنوز زنده است؟پشیمون نیست که به خاطر یه مسئله شخصی که به خود اون زن مربوط بوده داغ رسیدن ...

نه

مامان بزرگم سال۷۸فوت کردن

باااارها بابام گفته بخاطر کفن سیاه(منظورش چادر هست)زندگی من رو کفن پیچ کردن

همه تقریبا میدونن که بابام اون خانم رو دوست داشته[خاله هام،دختر خاله هام،مامانِ مامانم و...]

می گفت: شد ،شد 

نشد اسمشو روی پسرم میذارم🥲❤️

ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊   ‌                     خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد  ‌                     عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد

بیشتر ببینید
نه،مادرم خانه دارهمادرم بیمار حاد اعصاب و روان هست،اصلا به این چیزا فکر نمیکنهفقط اعتیاد شدید به س.ک ...

نمیدونم چرا حس میکنم مادرت اونقدر تو خودش ریخته و به روی خودش نیاورده که به این روز افتاده.

شاید پدرت با اون خانم از همون اول ارتباط داشته و مادرتم میدونسته.

بعد هم جایگاه اجتماعی عاطفی و احتمالا مالی اون خانم رو هم با خودش مقایسه کرده و بیشتر داغون شده

.
نه،مادرم خانه دارهمادرم بیمار حاد اعصاب و روان هست،اصلا به این چیزا فکر نمیکنهفقط اعتیاد شدید به س.ک ...

مامانت رو روانی کردی بعد میگی مهم نیست و چ مقدس از این خیانت کثیف هم حرف میزنی

واقعا وای ب روزگار مادرت انشالله اهش بگیرتشون

مگ میشه یک زن براش مهم نباشه

ان شالله متاهلشی خودت میفهمی

مادرت محجبه هست؟ دلم میسوزه هم مامتنت، هم بابات

مامانم چادری هست

آره!هم بابام سوخت هم مامانم

پدرم خیلی اصرار به ازدواج با اون خانم داشته اما همیشه مادربزرگم مخالفت میکنه

از طرفی لای منگنه میذارنش برای ازدواج

پدرم خیلی خسیسه،چون نمیخواسته خیلی خرج کنه(ازدواج تماما از روی اجبار بوده)؛دختری از خانواده خیلیییی ضعیف تر از خودشون میگیرن

همیشه مادرم رو جلوی ما تحقیر میکرد

همیشههه تمام فامیل مادریم به من و خواهرم حسودی میکنن و اصلا چشم دیدن مارو ندارن

مادرِ مادرم اعتقاد داره همه بچه مثل یک میخ هست و مادرم رو مدام تشویق میکرده بچه بیاره تا جا پاش محکم بشه

زندگی ما رو به کثافت کشیدن تا جا پای خودشون محکم بشه

از جفت مادربزرگام متنفرم