2777
2789
عنوان

خدایا بزرگیت شکر چه کسایی رو پزشک کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 72 پست
اره ماهم چند سال پیش برای جراحی مادر بزرگم سکه دادیم .فکنم یجور زیر میزی😑چون خود بیمارستان به پزشک ...

خصوصی بیشتر میدن

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داییم جراحه حالا تعریف نمیکنم دارم فقط میگم نزدیک به ۳۰ ۴۰ تا آدم و رایگان عمل کرده و روزیشم تو زندگیش داره میبینه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

جاهای دیگم برگردین شاید دکتر خیری پیدا شد

به امید خدا که سلامتی بهش روی میاره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
عزیزم چهار روز که تا صبح بیدار موندی بعدشم استادت اومد جلوی همه گند زد به هیکلت می فهمی پولو برای چی ...

این الان چه ربطی داره؟!

باید عقده هاشونو روسری مردم بیچاره خالی کنند.

دقت کردین پول حروم چقدر به بعضیا خیلی خوب میچسبه؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

هیشکی مفت کار نمیکنه تو این دنیااگر کسی مشکل مالی داره بهترین کار رفتن به بیمارستان های دولتی و اموز ...

آدم خوب هست ولی کمه

داییم جراحه حالا تعریف نمیکنم دارم فقط میگم نزدیک به ۳۰ ۴۰ تا آدم و رایگان عمل کرده و روزیشم تو زندگ ...

دمش گرم ❤️