2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذایی که بلدی بپزی

1182 بازدید | 67 پست

یه غذای خاص یا یه شیوه پخت خاص بلدی؟ 

یه فوت و فن که بقیه بگن فلانی همیشه این غذا رو عالی میپزه‌! 

یا یه مدل غذا که فقط خودت خوب بلدی... 

ترفند کدبانوییت رو میگی😀

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

من خودم املت ربی  رو خیلی دوست دارم. 

داخل قیمه هم هل و دارچین و گلاب میریزم خودم خیلی خوشم میاد. خوب میشه. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون بعدش میگی دستو بده و من حال ندارم نمیگم یموقع کسی دلش نخواد وگرنه خسیس نیستم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چون بعدش میگی دستو بده و من حال ندارم نمیگم یموقع کسی دلش نخواد وگرنه خسیس نیستم

😂😂 آره خب دستورش میخوام. حداقل یه نکته ازش بگو. 

لازانیا رو با مرغ ریش ریش درست میکنم تو موادش هم رب میزنم هم سس قرمز یکمم نعنا خشک میریزم خیلی عطر و بوی خوبی میده

تو پاستا هم ذرت و جعفری خرد شده محشر میشه یبار با پنیر خامه ای درست کردم خیلی خوب شده بود

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

آش رشته، آش دوغ، ماکارونی حرف ندارهکتلت لوبیا پلو و یه غذای من در اوردی هم بلدم که عالیه😎😎تازشم م ...

هوم چه خوب، من درآوردیت چیه؟ اگر دوست داشتی بگو. 

کلا همه غذاهام خوبه

ولی مرغ شکم‌مر و فسنجون و ته انداز مرغ خانواده همسرم خیلی دوست دارن چون قبلا نخورده بودن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

تن ماهی رو با روغن خودش تفت میدم

چیپس خلالی و فلفل دلمه و قارچ بهش اضافه میکنم

با نون میخورم

جای تن ماهی کالباس هم میشه ریخت

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید
لازانیا رو با مرغ ریش ریش درست میکنم تو موادش هم رب میزنم هم سس قرمز یکمم نعنا خشک میریزم خیلی عطر و ...

چه جالب با نعنا👌🏻👌🏻

من  پنیر صبحونه رو با تخم مرغ میزنم باهاش املت درست میکنم(فقط همین دو قلم) اونم خیلی خوب میشه. یا گاهی با نیمرو پنیر میخورم. 

غذای من دراوردی زیاد دارم هرکی هم خورده عاشقش شده😅

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ 'وَ طُ قَ‍‌شَ‍‌نْ‍‌گٰ تَ‍‌ری‍‌نٰ اِن‍‌تِ‍‌خٰ‍‌ابِ قَ‍‌لّ‍‌بِ مَ‍‌ن‍‌ی🫀✨️.! ‌️