2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذایی که بلدی بپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایی همههه غذا هام عالین هرکی خورده دستور خواسته یا بعضی اوقات زنگ میزنن میگن برامون فلان غذا رو در ...

عه کته که راحت تره از همش

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
آش رشته، آش دوغ، ماکارونی حرف ندارهکتلت لوبیا پلو و یه غذای من در اوردی هم بلدم که عالیه😎😎تازشم م ...

ازت یه سال بزرگترم فقط املت بلدم که خودمم نمیخورم😂🤕

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
کلا همه غذاهام خوبهولی مرغ شکم‌مر و فسنجون و ته انداز مرغ خانواده همسرم خیلی دوست دارن چون قبلا نخور ...

ب فسنجون ب جز رب انار چی بزنم ک ترش بشه ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
تلخه .مال شنبلیلش زیاده

نمی دونم اولش خوبه ها، هر چی به آخر پخت نزدیک میشه بدتر میشه. سبزی‌ رو میشم تلخی نداره. 

گوشت قرمز رو فقط با پیاز سفید میپزم همون اول نمک هم میزنم برای گرفتن شیرنی پیاز فلفل قرمز عالیه اب م ...

مورد اولی فکر کنم شبیه گوشت و لوبیا کاشانی ها میشه درسته؟ گشتم شد😅

چه غذا هایی به به. ته انداز رو خلاصه بهم میگی؟ فوت و فنش رو البته. دستور کلی‌ رو گوگل میکنم.

من مرغ اول میپزم ران یا سینه با اب و نمک زردچوبه فلفل چندتا دونه هل یه تکه زنجبیل و چوب دارچین ابپز میکنم تقریبا پخته بشه

بعد برنجم زنده تر ابکش میکنم کف قابلمه حتما چدن یا تفلون روعن میریزم مرغ ها را میچینم و جاهای خالیش سیب زمینی حلقه ای میزارم روی مرع ها کمی زعفران میریزم

بعد برنج لایه به لایه میریزم و زعفران زیاد و زرشک و دم میزارم 

یکمی دم گذاشتنش قللق داره اگه کم بذاری قشنگ‌سرخ نمیشه 

زیاد بزاری خیلی خشک میشه

بهتر قابلمه ات چدن باشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
زرشک پلو مجلسی هام خیلی خوبهرولت مرغ و خیلی چیزای دیگه

رولت مرغ رو میگی ترفندش چیه که  بو نده و بیمزه نشه؟ادویه و مغزی وسطش چی میزنی؟ 

ب فسنجون ب جز رب انار چی بزنم ک ترش بشه ؟

ما ملس میخوریم

رب انار ملس میزنم و کمی شکر

اگه ترش دوست داری فقط رب انار ترش بزن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

پیتزا ماکارونی 

مرغ سوخاری

فسنجون 

این چند تا رو بلدم 

چند تا هم جاریم یادم داده حوصله ام نمی کشه درست کنم جوجه تو تابه رژیمی درست می کنه عالی میشه.

گفت:چه قدر صبور شدی،گفتم:صبور نشدم مجبور شدم....💔💔 

من مرغ اول میپزم ران یا سینه با اب و نمک زردچوبه فلفل چندتا دونه هل یه تکه زنجبیل و چوب دارچین ابپز ...

وای وای وای، خیلی عالی بوش رو میتونم حس کنم. خیلی ممنون❤️