2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذایی که بلدی بپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 67 پست
یا گوشت یا مرغ به علاوه قارچ با سس پستو دست ساز

آها ممنون، مرغ و گوشت رو جدا طعم دار و سرخ کنیم درسته؟ 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
بعلاوه چرخ کرده ی گوشت یخورده هم سینه مرغ چرخ میکنم قاطی میکنمهمه موادی که پخته میشن باید ابکش بشن ا ...

وای عزیزم ممنون ازت که خیلی عالی توضیح دادی، دستت طلا، سفرتون پربرکت باشه❤️😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آها ممنون، مرغ و گوشت رو جدا طعم دار و سرخ کنیم درسته؟

من که گوشت ها رو تیکه ای گریل میکنم با نمک مرغ هم همینطور میتونی بهش ابلیمو و فلفل هم بزنی ولی اصلش کلا سسه که ریحون و سیر و فلفل زیاد به شدت دلچسبش میکنه در اخرم روش باز فلفل بسابی و پنیر پارمسان بریزی عالیه ( توی سسش روغن زیتون و گردو و پنیر پارمسانم هست) با میکسر یا بلندر میزنیم با یکم اب پاستا  سالمه  ( چون خامه نداره) خاصیتشم از بین نمیره چون حرارت نمیبینه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من که گوشت ها رو تیکه ای گریل میکنم با نمک مرغ هم همینطور میتونی بهش ابلیمو و فلفل هم بزنی ولی اصلش ...

ممنونم عزیزم که برام توضیح دادی، حتما امتحان میکنم. 😍❤️

چه غذاهای خوشمزه ای هم بلدی😍مرغ سوخاری رو چکار کنم که هی سوخاریش نریزه و نازک نشه، راهی داری؟ موقع ...

من این جوری درست می کنم عزیزم خوب میشه.

اول می ذارم تو شیر و مواد چند ساعت تو یخچال بمونن طعم دار که شدن میارم با آرد که با ادویه های مختلف طعم دارش کردم ورزشون میدم کامل بعد یه کاسه آب یخ میارم یه بار با آرد کامل ورز میدم بعد می زنم تو آب یخ دوباره آرد بعد آب یخ تا ۵/۶ بار برای هر تیکه تکرارش می کنم.

بعد تخم مرغ رو یه لیوان دلستر بهش اضافه می کنم با فلفل سیاه و زردچوبه و پودر پاپریکا و...می زنمشون تو تخم مرغ دوباره تو آرد اینم چند بار تکرار می کنم و آخرش با پودر سوخاری پولکی پانکو ورزشون میدم و در آخر سرخ می کنم با روغنی که از قبل داغ شده و تابه با ارتفاع زیاد باشه بهتره.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣