2777
2789

خود پیامبر گربه داشتن

اگر باطل میشد قطعا چیزی مطرح میشد

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موی گربه نماز و باطل نمیکنه.اینی ک دوست نداری بیاد خونت قابل احترامه

گربه چون حرام گوشته نماز باطله 

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

عزیزم شما باید لباسای نمازتو جدا کنی

بعد اینکه فقط بهش بگو گربشو نیاره چون موش اذیتت میکنه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

همونجور که اونا دوست دارن گربه توی سرو صورتشون بپلکه تو هم حق داری دوس نداشته باشی.

این قضیه بدیهی نیست که بگیم حتما باید هممون از حیوون خونگی خوشمون بیاد.دوستت ادم بی فکر و بیشعوریه و نباید خودش اونو همراهش بیاره.

خدای مهربونم سیپورت
گربه شو که نمیاره توخونه من موی گربه ب لباساش چسبیده بلندددد وسفید وضخیمم هس موهای گربه اش باخودش م ...

خب دیگه اونو خودش باید رعایت کنه 

مام سگ داریم قبل جایی رفتن رول میکشیم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید
بهش بگو اگر میای گربه رو نیار به اون دو ساعتی که میاد خونه شما و گربه ش رو نیاره اتفاق خاصی نیموفته

فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا 

خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبیده هم به پتو وبالشتا   اون روز بعد نمازش شوهرم ب لباسش چسبیده بود موی گربه اخه هم بلنده هم سفید وضخیم شوهرم حالش بد شد اون ازگربه هاام بدش میاد گفت چ وضعیه  

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

از خودت فتوا نده اکثر مراجع گفتن باطله

فتوا؟ حوصله ندارم با بی اطلاعا بحث کنم ریپلی نکن ممنون

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید