2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانم فتوا لطفا بگو کدوم مرجع گفته؟ من مبطلات نماز و نجاست رو تو تاپیک گذاشتمالبته من حیوون نگه نمیدا ...

ببین عزیزم لباس نماز گزار نباید از موی حیوان حرام گوشت باشه وقتی موی حیوان حرام گوشت مثل گربه و خرگوش که حتی نجس هم نیستن به لباس بچسبه انگار که جزئی از لباس حساب میشه و نماز رو باطل می کنه 

دوستش داری ولی دیگه نمیخوایش...

ببین عزیزم لباس نماز گزار نباید از موی حیوان حرام گوشت باشه وقتی موی حیوان حرام گوشت مثل گربه و خرگو ...

میشه بگی اینو از کجا گفتی؟ لباس نمازگزار باید از نجاست پاک باشه اسم نبردن موی حیوان حرام گوشت

نجاست هم یازده مورد هست و تو رساله موجوده

شد قضیه گاو زرد بنی اسرائیل،حتمن قصه شو بخون

پیداش نمیکنم

چشم_آبیییی این چی

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
میشه بگی اینو از کجا گفتی؟ لباس نمازگزار باید از نجاست پاک باشه اسم نبردن موی حیوان حرام گوشتنجاست ه ...

همه ی مراجع شیعه بلا استثناء گفتن که لباس نمازگزار نباید از مو و اجزای حیوان حرام گوشت باشه

دوستش داری ولی دیگه نمیخوایش...

لباس نمازگزار باید ازحیوان حرام گوشت نباشد، حتّی اگر مویی ازآن همراه نمازگزار باشد اشکال دارد

حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله فاضل لنکرانی

لباس نمازگزار باید از حیوان حرام گوشت نباشد و اگر موئی از آن هم همراه نمازگزار باشد نماز او باطل استحکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله علوی گرگانی

لباس نمازگزار باید از حیوان حرام گوشت نباشد، و اگر مویی از آن همراه نمازگزار باشد، نماز او باطل است.

حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله صافی گلپایگانی

لباس نمازگزار باید از حیوان حرام گوشت نباشد و اگر مویی از آن هم همراه او باشد, نمازش باطل است

حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله بهجت

لباس نماز گزار باید از اجزای حیوان حرام گوشتی که خون جهنده دارد نباشد واگر مویی از آن هم همراه نمازگزار باشد، نماز او بنا بر اظهر واحوط باطل است،حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله شاهرودی

لباس نمازگزار باید از اجزاء حیوان حرام گوشت نباشد، و اگر موئی از آن هم همراه نمازگزار باشد، نماز او باطل است.

حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله سبحانی

لباس نمازگزار باید از حیوان حرام گوشت نباشد و اگر موئی از آن به بدن و یا به لباس او چسبیده باشد، نماز او اشکال دارد.

حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله روحانی

شرط چهارم : لباس نمازگزار باید از حیوان حرام گوشت نباشد واگر مویی از آن هم همراه نمازگزار باشد نماز او باطل است

اگر آب دهان یا بینی یا رطوبت دیگری از حیوان حرام گوشت مانند گربه بر بدن یا لباس نمازگزار باشد ، چنانچه تر باشد نماز باطل واگر خشک شده وعین آن برطرف شده باشد ، نماز صحیح است

اگر آب دهان یا بینی یا رطوبت دیگری از حیوان حرام گوشت , مانند گربه بر بدن یا لباس نمازگزار باشد , چنانچه تر باشد نماز باطل است, و اگر خشک شده و عین آن برطرف شده باشد , نماز صحیح است .

حکم موی گربه در خانه از نظر آیت الله خامنه ای

سوال: آیا وجود مو یا آب دهان گربه در لباس نمازگزار باعث بطلان نماز او می‌‏شود؟

بله، موجب بطلان نماز 

است.

حکم موی گربه در خانه از نظر امام خمینی

لباس نمازگزار باید از حیوان حرام گوشت نباشد و اگر مویی ازآن هم همراه نمازگزار باشد نماز او باطل است.

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله