2777
2789
عنوان

خیانتی دوباره

273 بازدید | 18 پست

گفتم که قبلا شوهرم با یک شماره زیاد حرف زد بعدا فهمیدم شماره دختره قرارشد بلاکش کنه ولی میدونستم باهاش حرف میزنه الان فهمیدم با یک شماره دیگه زیاد حرف میزنم گفتم حتما تموم کرده زدم تو این برنامه ها دیدم سیم کارت به اسم دختری با همون نامه چیکار کنم به نظرتون 💔😑 دیگه نمیکشم  حوصله هم ندارم بهش هم بکم میگه گورتو گم کن خونه بابات خانواده درست و حسابی هم ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی دیگه چک نکن وقتی راهی نداری حداقل خودتو عذاب نده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زنگ بزنم به شوهرم بگه بیاد منو بکشه😓

بگو آبروتومیبرم.میام جلوخونتون

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

نمیشه شوهرتو تعقیب کنی بعد ببینی جای دختره میره یا نه بعد باز آدرس محل زندگی دختره رو پیدا کنی 

بعد چند مدرک جمع آوری بکن که اره ارتباط داره

بعد ب دختره بگو بی سر و صدا پاتو بکش بیرون وگرنه میام دم در خونتون

نمیشه شوهرتو تعقیب کنی بعد ببینی جای دختره میره یا نه بعد باز آدرس محل زندگی دختره رو پیدا کنی بعد چ ...

نه میدونم شوهرم نمیبیندش ولی مجازی باهاش در ارتباطه شاید هم میبینددش نمیدونم ای بابا

نه میدونم شوهرم نمیبیندش ولی مجازی باهاش در ارتباطه شاید هم میبینددش نمیدونم ای بابا

خب ببین به اکانتای شوهرت وصل شو بعد پیامشو حذف کن

ب شرطی که خونسردی خودتو حفظ کنی 

اونطوری میفهمی که همو میبینن یا نه و...

خب ببین به اکانتای شوهرت وصل شو بعد پیامشو حذف کنب شرطی که خونسردی خودتو حفظ کنی اونطوری میفهمی که ه ...

وای میترسم با واقعیت رو به رو شم دارم هی خودمو گول میزنم ولی میدوتم از اون موقع تا الان از شوهرم دارم دور میشم

🚶‍♀️🚶‍♀️ حرف زدم گفت گورتو گم کن خونه بابات نمیخوامت مثل تو نیستم از تو خیابون جمع کنم 😑

پس تحمل کن یا مدرک جمع کن طلاق بگیر 

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏