2777
2789
عنوان

خواستگاری که همش از مسائل جنسی حرف میزنه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11136 بازدید | 240 پست

اسی من جات باشم اگر واقعا طرف بخوام میگم بیا ی بار برای همیشه نیازها و توقعات و انتظاراتمو از روابط زناشویی بگیم بلاخر اینم ی بعد زندگیه

این یک بار خیلی بهتر از اینه ک همش بگه و مسئله رو لوس کنه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه ربطی ب طلبگی داره

از ی روانشناس شنیدم چون موضوع زندگیش رو گفته بود 

وگرنه فرق نداره ک تو چ موضعی باشه 

هدف این صحبت ها و حرفهای من چیز دیگه ای بود گل من 

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

دنبال فرصته چون یک بار هم طلاق گرفتی فکر میکنه آسون تر هم هست بقیه دوستان هم گفتن به نظر من قصدش ازد ...

خودش هم طلاق گرفته بعدشم معرف داشته تو خیابون یا فضای مجازی همو پیدا نکردیم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

هردوباتجربه هستین. ایشون منظوردارن خودت اشنایی تون رو مدیریت کن بخاکی نزنه

چه منظوری؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

داداشمون از اون بلا هاست😂😂😂 بعد ازدواج مراقب خودت باش عزیزوم😂

🤣🤣🤣🤣مواظب چرا همراهیش کنه🙈🙈🙈🙈

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

اسی من جات باشم اگر واقعا طرف بخوام میگم بیا ی بار برای همیشه نیازها و توقعات و انتظاراتمو از روابط ...

دقیقا

متنفرم از همچین خواستگارایی و منم داشتم رد کردم هر چی التماس کرد برگرده قبول نکردم و من کاملا طرف از ...

👍

منم خیلی برام مهمه توی جلسات اول دراین مورد حرفی نزنه

بعضیا مهمترین دغدغه شون مسائل ج ن سی ه

که برای من کنسله

چقد بدم میاد از آدمی که بیشتر ذهن و فکرش درگیر اون مساله هستش😵‍💫اصلا اینجور آدما برام عجیبن، انگار توی مخشون هیچ فکر مفیدی ندارن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY