2777
2789
عنوان

این دیگه چه مدل پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست
برادر دوستم اینجوریهواقعا خانواده سواستفاده گر و خودخواهی داره حالا اون یکی دادششم قبل ازدواج اینجور ...

وای نکنه منو میگی 🤣

دقیقا زندگی من بود 

نمیزارم شوهرم یک هزاری خرج شون کنه هیچی نداشت الان خونه و ماشین خریدیم 

خانواده شوهرم دشمن خونی شدن بامن

این از همون مدل شوهرا میشه که از خرج زن و بچه میزنم که یوقت خونوادش کمبودی احساس نکنند. سخته تحملشون

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم حتما دقت میکنم چون برام مستقل بودن طرف به لحاظ مالی و زندگی مهمه. اگرچه خودش خونه مستقل مدنظر ...

اینجور افراد نمیتونن ناگهانی تغییر رویه بدن زنشون باید تا چند سال زجر بکشه تا درست شن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی ادم محترم و با شخصیتیه اما اگر برای ازدواج میپرسی افتضاحه چون این روند ادامه پیدا میکنه و از گل ...

من نمیدونم این کاراش موقتیه یا نه و نمیدونم ایا خونواده ش بهش هر چی خرج کردن موقع ازدواج برمیگردونن یا نه چون خونواده ش پولدارن فقیر نیستن. اما اگه بیشتر آشنا شم بدونم مشکل از اخلاق و خودخواهیشونه و این پسرو قربونی کردن قطعا ردشون میکنم

دقیقا شوهر من بعد ازدواج ن خونه داشت ن ماشین ن پول ن درآمد بالا پدر مادرش توی بالاشهر چند طبقه خونه ...

حالا کو گوش شنوا که بتونه از تجربه دیگران استفاده کنه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اره چون اون طرف اول نمیاد همه چیو بگه 

طرف زبون میریزه ک ن خانوادم خوبن همشو بر می‌میگردونن 

کمک مون میکنن 

من ک اصلا خبر نداشتم خرج همه فامیل شوهرم با اونه بعدا فهمیدم

هنوز که زود نمیتونم قضاوتش کنم مرحله ی آشناییم بله رو نگفتم که😅 ببینم خود خونواده ش چطورن تا خونه و ماشینو این چیزا رو نگیره و نبینم که خونواده ش کمک میکنن قبول نمیکنم با تراپیستشم باید حرف بزنم

چون از بقیه لحاظ خیلییی آدم خوبیه و تا حالا از هر چی پسر دیدم خوب بوده

هنوز که زود نمیتونم قضاوتش کنم مرحله ی آشناییم بله رو نگفتم که😅 ببینم خود خونواده ش چطورن تا خونه و ...

مرغ توی قفس رو با باز توی هوا معامله نکن . 

مرسی حتما دقت میکنم😊

پسری که همون اول کار همه اونهایی که شما میخای داره خیلی بهتر از اینی هست که فکر میکنی شاید بتونی وادارش کنی بدست بیاره . 

اره چون اون طرف اول نمیاد همه چیو بگه طرف زبون میریزه ک ن خانوادم خوبن همشو بر می‌میگردونن کمک مون م ...

یه سوال موقع آشنایی یا اوایل نامزدی هم حمایتتون میکرده؟؟ چون خیلی بهم حس حمایت گری داره انگار که بچشم مثلا غذا کم بخورم انقدررر اصرار میکنه ناراحت میشه قسم میده میگه برو زیاد بخور اگه من بودم تا خیالم نشده که زیاد خوردی ولت نمیکردم این حالا نمونه ی کوچیکشه. یا میگه که خونه رو مناطق متوسط یا بالاشهر رهن میکنه و به هیچ وجه پایین شهر نمیگیره. با شروط من برا مراسما و اینکه گفتم همه چی کامل باشه مشکلی نداره و میگه کسی که عشقم باشه براش همه کار میکنم‌ . البته یه بارم نگفته پرتوقعی. میدونم در عمل باید ثابت بشه ها. ولی خب میگم شوهرتون زمان آشنایی نسبت به شما خسیس بوده؟