2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه برام دستبند بخر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 78 پست
عزیزم میخواستن شب یلدا عقد کنیم من مخالفت کردم میخوام خوب طرفمو بشناسم

دوستمون به نکنه خوبی اشاره کرد 

نرو دم مغازه بگو اون بیاد ببرتت بیرون 

اگر میخوایش باید به این چیزا عادتش بدی که یاد بگیره برای خانوم باید زمان بزاره و‌ارزش بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین خب من ابن فرد و نمیشناسم ولی تو این بازه که در حال اشنایین احساسی برخورد نکن و روی حرفاش و حرکا ...

خیلی دلش میخواست یچیزی درست کنم بخوره قبول نکردم گفت پس یا درست کن یا دستبند بخر حالتش شوخی بود ولی حسم بده راجبش

هیچی کش موهامو خواست دادم براش

به نظرم شما از اون پرو تری 

وقتی رابطه جدیه و اون داره برا شما خرج می‌کنه بهتر نیست شما هم جبران کنی؟؟؟؟

واقعا زشته چطور روت میشه فقط بری بخوری و برگردی 

هیچی ولش اونم میخواد یه چیزایی بهش بدی دیگه اینجور به نظر نیاد که اون برات مهم نیس،البته اونم نباید ...

گفتم ذرت از بیرون بگیرم بخور گفت نه خودت درست کن دستپختتو میخوام

حقیقتامن دراستانه ی۴۰سالکی که دوتاپیراهن بیشترازشناپاره کردم حس خوبی نگرفتم،،،اولاکه اگه دنبال این هست که برای خریدایی که میکنه جبران کرده بشه اصلاخودشم خریدانچنانی نکنه،،،دومااگه واقعاشماروبرای ازدواج میخوادبایداین حسوداشته باشه که میخوادبراهمسرایندش خریدکنه پس درقبالش انتظاری هم نداشته باشه،،،،ولی اگه درحددوست معمولی هستین خب بده بستون بایدباشه،،هم شماخرج کنین هم اون،،واگرم براتون سخته خرج کردن ازش بخواین اونم خرج نکنه که بعداازشماتوقعی داشته باشه

حس میکنم از ایناییه که دوست داره به قولی گربه و دم حجله بکشه 

من بودم واقعیت بخوام بگم دور میشدم ازش 

حالا خودت وضع و بهتر میدونی و‌بیشتر اشنایی 

همین که الان تو دلت حس بدی داری دلیلیه که سنجیده تر عمل کنی 

تحت تاثیر اطرافیان هم قرار نگیری والکی با بهانه کاراشو‌توجبه نکن پسفردا قراره ی عمر باهاش زندگی کنی

عزیزم میخواستن شب یلدا عقد کنیم من مخالفت کردم میخوام خوب طرفمو بشناسم

اوکی

ولی نرو دم مغازه اش

ببین‌کی بهت گفتم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید