2777
2789

واگه اشتباهاشوبگیرم اینقدگریه میکنه میگه نه اونجوری نیس نه اشتباه نیست توبمن اول نشون ندادی خلاصه اصلانمیخاد غلطاشوبگیرم.اینقدگریه میکنه کلا دیگه مشقاشوانجام نمیده.نمیدونم چیکارکنم .کلاتوهمه کاراش همینجوریه انگار اصلانمیخاد بش بگن اشتباهه این کارت .لطفااگه کسی تجربه ای راهنمایی چیزی داره بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو خودت املا غلط بنویس بگو ایرادامو از روی کتاب بگیر و چند بار تکرار کن ای کارو

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[

بیشتر ببینید

داره کمال گرا میشه. از کم شروع کن ایراداشو بگو. اگه میبینی داره غلط مینویسه خودت کلمه را نشونش بده بگو اینجوریه‌. نهایت یه غلط بزار داشته باشه. بعد یه مدت تا دوتا غلط هم بزار داشته باشه.

بیخودی هم هی بهش نگید تو بهترینی تو زیباترینی.

وای دختر منم داشت همینطور میشد از بس مادرشوهرم هندونه میزاشت زیر بغلش‌ . تو بازی اگه میباخت خودشو میکشت عادت کرده بود الکی همیشه برنده بشه این خیلی بده. کم کم درستش کردم. بچه باید با مفهوم شکست و تلاش تو زندگی آشنا بشه.

دوبار باش کار نکن بزا تو مدرسه خانوم غلطاشو بگیره

کارنکنم بازمعلمش میگه کارنمیکنیدبابچه ها ایله وله.والانمیدونن اینجامابابچه هاچقدسروکله میزنیم.الانم گرفت پارش کردبرگشو