2777
2789
اصلا یبارم در نزدیکی به ارگاسم نرسیدم

چه بد سعی کن اتفاق بیفته برات

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم دوست دارم ولی نمیشه

باید بدونی چطور میشی و به شوهرت بگی.یعنی چی تا حالا نشدم🫥

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
سرچ بزن. کلی بگم زن در اسلام ارزشش خیلی زیاده حتی از این نظر.

خب واضح بگو مااینجوری متوجه نمیشیم

کنجکاومونم کردی😄

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

روش هایه مختلفو انجام بده 

حتما سرچ کن 

منم مشکله شمارو داشتم قبلا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

نه عزیزم ربطی نداره 

ولی عجیبه که به ارگاسم نمیرسی هیچوقت ! 

شاید شوهرتون قبل اینکه شمارو ارضا کنه پایان میده رابطه رو ... 

یا شاید پوزیشنای مختلفو اگه امتحان کنید لذتش براتون بیشتر بشه ... 

یا هر چیزی که تو رابطه دوست داری همسرت برات انجام بده رو راحت بیان کن ! همسرتون هم قطعا خوشش میاد که راضیت کنه

💜🌻