2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت میکنه یا نه

164 بازدید | 15 پست

بازم این موضوع رفته رو مخم..........الان ۳ ماهه خونه بابامم شوهرم تلاش نمیکنه بیاد دنبال منو بچش. احساس میکنم سرد شده ازم، فقط بحث دعوا و اختلاف نیس

یاد اون روز افتادم که یه تار موی خیلی بلند و قهوه ای دیدم تو ماشینش. بعدش بهش گفتم این واسه کیه گف نمیدونم واسه کیه ول کن و عصبانی شد. بعدش من بیخیال شدم گفتم حالا تو ماشینه دیگه شابد از بیرون اومده. بعدش دو روز گذشت توی اتاق شوهرم عیییین همون مورو دیدم عینشو. این دفه گفتم بهش داد زد گف ای بابا دست از سرم بردار بیکار موندی خیالاتی شدی.... گف واسه توعه دیگه این تارمو. درحالیکه من هیچوقت موهام اون مدلی نبوده

موی مامانشم که کوتاه و بلونده همیشه. بعدش خواهرم نداره. حالا مهمونم سالی یبارم نمیاد خونه ی ما . اون موی کیه اخه رفته رو مخم

الانم که سراغ من نمیاد واقعا شک کردم

ولی خونه ی ما طبقه ی بالای مادرشوهرم ایناس. مگه میشه وقتی اونا نبودن ینی دختر اورده خونمون؟؟ هنگ کردم!

هی هم اصرار میکرد برو چن روز بمون خونه مامانت ، میگف بخاطر اذیتای بچه میگم بری مادرت کمک دستت باشه. بعدشم اگه قرار بود مثلا شنبه بیاد میگف عههه واسم کارپیش اومد یا خیییلی خستم مینداخت چن روز دیگه اومدنشو

شما بگین نشانه های خیانت چیه، مخصوصا اونایی که تجربه کردن بگن💔

به قول یه بنده خدایی ما خودمون نمیدونیم شوهرمون خیانت میکنه یا نه

چطوری شوهر شمارو حدس بزنیم عاخه

به خدا اون گفت من نگفتم /=

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله داره خیانت میکنهاون موام ممکنه چسبیذه ب لباسش و اومده خونهاگرم میخاد دورباشه ازت و میگ برو خونه ...

من شوهرم واسم اشپزی میکرد کلاااا، واسه همون فک میکردم میخاد چن روز از اشپزی و کار خونه دور باشه

عزیزم نمیخام ناراحتت کنم ولی همین ک تو رو میفرسته دنبال نخود سیاه یعنی داره خیانت میکنه ی بار باردار بودم همسر سابقم گفت بریم خونه داییم اینا بزارمت حوصلت سر میره خونه من با خونه دایی اش مثلا اول کوچه و آخر کوچه بودن خونه پدرشوهرم وسط کوچه بود منو گذاشت گفت کوچه شلوغه پر مرد و پسره نیای تا بیام دنبالت منم از همه جا بی‌خبر موندم تا غروب اومد دنبالم دیدم به به آقا زن آورده خونه اون زن خاک بر سر هم ی بچه ۷ ماهه داشت قبلا هم دوست برادر شوهرم بود تا آورده بودش خونه برادر شوهرم دیده بود سر اون دعواشون شد همه فهمیدن تو کوچه زنه رو هم زده بود برادر شوهرم 

عزیزم نمیخام ناراحتت کنم ولی همین ک تو رو میفرسته دنبال نخود سیاه یعنی داره خیانت میکنه ی بار باردار ...

از شوهرت نپرسیدی دلیل خیانتش چی بود؟ میشه بگی از نظر جنسی چه تغییرایی کرده بود شوهرت؟

از شوهرت نپرسیدی دلیل خیانتش چی بود؟ میشه بگی از نظر جنسی چه تغییرایی کرده بود شوهرت؟

هیچ تغییری از لحاظ جنسی نکرده بود اتفاقا هرشب هم رابطه داشتیم کلا هر چندماه یکبار با یکی مچشو میگرفتم البته ن از نزدیک از تو گوشیشو ک چک میکردم...خ هم دوستم داشت نمیدونم کلا با برادرش همینجور بودن ذات شون اینجور بود خیانت دلیل نمیخاد 

هیچ تغییری از لحاظ جنسی نکرده بود اتفاقا هرشب هم رابطه داشتیم کلا هر چندماه یکبار با یکی مچشو میگرفت ...

ای بابا💔💔شوهر من این اواخر کلا با س.ک س ارضا نمیشد میگف بمالش. نمیدونم این نشونس یانه

نمیدونم شاید با اون طرف رابطه داره نمیخاد با شما هم رابطه داشته باشه مردا عجیبن

واسه من بیشتر میگف دوس دارم بخوری یا دوس دارم بمالی. ولی سک.س زیاد دوس نداشت