2777
2789

خیلیییی زیاد 

مسکن میخورم میرم زیر پتو خودم رو گرم می‌کنم کیسه آب گرم اگه یک بنده خدایی برام درست کنه هم استفاده می‌کنم چون خودم که از درد زیاد نمیتونم درست کنم 😂😂

چایی نبات میخورم 

البته یکبار هیچکدوم تاثیری نداشت و مستقیم رفتم بیمارستان ساعت ۳ شب و سرم زدم 

تازه با ۵ تا مسکن که ریختن رو سرم خوب شدم 

بعد ی چند تا خانم تو همون بیمارستان بهم پیشنهاد دادن جوراب همیشه بپوشم چون من همیشه پاهایم سرده میگفتم پا به رحم ربط داره و باید گرم نگهش داری و بعد پیشنهاد دادن شیاف استفاده کنم از این به بعد 

نوار بهداشتی پارچه ای مگه میفروشن؟

اره من چندتا کانالو میشناسم ازشون خریدم

هزینش برای بار اول شاااید یکم زیاد باشه ولیی اگه هزینه همین نوارای غیربهداشتی که از بیرون میگیری رو حساب کنی خیلیی بیشتر از هزینه این میشه

حدود یک تا دوسال هم میتونی استفاده کنی ازشون.. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوفف منم خیلی خیلی درد دارم مخصوصا بعضی ماه ها که مرگ و میبینم الآنم پریودم که دو روزش و افتضاح درد داشتم همه چیم بهم میخوره روحیم زیر صفر داغون دردم که نگم براتون آنقدر خونریزی دارم که فقط چند روز اول پارچه  کلفت می‌زارم نوار اینا واسم جوابگو نیس بعضی وقتا میگم ما چقد سنگینیم که نمیمیریم

در حدی که بدنم میلرزه و بالا میارم و حالت تهوع شدیددد و زمین چنگ میزنم از درد و میرم زیر سرم ولی دردش خوب نمیشه تا سه چهار روز😐

به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » خدایا شکرت💚

مجرد ک بودم درد وحشتناااااک داشتم، سه چهارتا قرص بروفن میخوردم

بعد از ازدواج خیلی خیلی دردش کمتر شد، تا حدی که اکثر وقتا حتی قرص هم نمیخوردم

یعد از زایمان دیگه اصلا درد ندارم

البته علایمی مثه سردرد و عصبی بودن و اینارا دارم ولی شکم درد و کمردرد اصلا ندارم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

قبلش از نظر روحی به قدری داغونم که میتونم آدم بکشم ،بعد سینه ها به قدری متورم و درد ناکه که حد نداره درد شکم و کمر هم در حد مرگ سه روز اول خونریزی شدید حالا تو این سه روز من فقط دراز میکشم دست به سیاه و سفید نمیزنم،دمنوش و مسکن میخورم و همسر و دخترم فکر میکنن دیگه ایندفعه حتما میمیرم،چون مثل گچ سفید میشم بدنم کاملا سرده و قدرت قدم برداشتن و تکون خوردن ندارم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اره من چندتا کانالو میشناسم ازشون خریدمهزینش برای بار اول شاااید یکم زیاد باشه ولیی اگه هزینه همین ن ...

ممنونم عزیزم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
همونجا بفرست تا لینکش برداریم

https:/🔴/eitaa.com/alin_pad

چون لینک نمیاد این دایره رو پاک کن بزن روش

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

شدیدددددد وحشتنااااااک ،قرص ،دمنوش ،کیسه آب گرم

میگن اینایی ک مثل من انقد درد دارن ازدواج کنن دردشون خیلی کمتر میشه نمی‌دونم 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
بیشتر ببینید