2777
2789

بچه ها تجربتون رو بگید باید چیکار کنم

من 13 اسفند 402 عمل بینی کردم بعد. 13 اسفند 403 یکسال من شد ب تازگی من هنوز ک هنوز گهگاه جای بخیم میخاره اصلا ردش اینا مشخص نیستا فقط جاش میخاره

سوالم این بود یعنی چون تازه یکسال شده بازم از داخل بافت های داخلش مونده تا جوش کامل بخوره ک میخاره ؟

و سوال بعدیم اینکه می‌خوام بیرون جایی مهمونی برم آرایش کنم کرم پودر میزنم یا پنکک روی پوست دماغم ریز ریز پوست پوستی میشه اونو چیکار کنم از بین بره

برا منم همینه مثه شماست 

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۱سال و ۱۰ روز پیش

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید