2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 141 پست
مرسیییییی🥲❤️

من داداشم هم با اونها همراه می شد و بدتر بهم حرف می زد!  

داداش خوبش خوبه. بدش از صد تا دشمن بدتره!  یادمه داداشم همیشه مامانم پر می کرد تا با من دعوا کنه.  یه بار یادمه مامانم انداخت به جونم که ظهری بلند شدم رفتم تو پارک نشسته بودم و از بی کسی گریه می کردم! 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

خدا حفظش کنه.واکنش خاله فضوله؟

خاله فضوله ❌️

خاله های فوضول✅️

در واقع حرف رو خورد و چیزی نداشت که بگه

و گفتن راست میگی و آخرش داشتن میرفتن گفتن انشالله به چیزی که خودت می‌خوای برسی

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آره واقعا تازه فهمیدم این دعوامون همش الکی بود و اون قلبا طرف خواهرشه وقتی که شرایطش پیش بیاد ...

درسته. باور کن چرخه محبت هیچوقت تموم نمیشه بلکه تکرار میشه. به هر حال همیشه دعوای خواهر و برادری بوده ولی خب ته دل همو نگاه کنین میبینی هیچی جز محبت نیست.

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

عزیزمم من مدتهاست تاپیکات رپ دنبال میکنم حتی خاموش عاشق خودت قلمت و طرز فکرتمموفق باشی و از تو بیش ب ...

الهی من قربونت برم بچه م❤️🫂🥲

واقعا زبانم در برابر این حجم از محبت قاصره

خداوند شما رو برای من حفظ کنه دورت بگردمممم 

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

بچه ها من باید آماده شم

یک ساعت دیگه مصاحبه ی کاری دارم 

دعا کنید خوب پیش بره

به زور یه شغلی پیدا کردم که بابام راضی باشه و ایراد نگیره

برگردم جوابتونو میدم

فعلا❤️

الهی من قربونت برم بچه م❤️🫂🥲واقعا زبانم در برابر این حجم از محبت قاصرهخداوند شما رو برای من حفظ کن ...

حس کردم یه سلبریتی منو‌لایک کرد😂واقعا دوست داشتنی هستی ❤️

فدای محبتت عزیزمممم❤️❤️

من یه خانم شاغلم که لابلای خستگی های زندگی میام تو و تاپیکات رو سرچ میکنم و لذت میبرم از قلمت😍

من به خوندن اعتیاد دارممم ❤️