2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 141 پست
خوب چشاتو وا کن فصل فصل گرده افشانیه😍خاله جان یه چیزی میدونن دیگه که تا سال بعد وقت دادن😁

کاش پاییز و زمستون دست ب کار میشدن من لباس زمستونی هام قشنگ تره برای این فصل زیاد تنوع لباس ندارم😂😂

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

هعییییی چی بگممن فامیلای پدریم عالی آنمثلا عمه م تا منو دید گفت یادت نره مهر نظام مهندسی بگیریاااااخ ...

منم اولویتم ازدواج نیست  کلی هدف دارم برای زندگیم ولی بعضی وقتا حرفا میره رو اعصابم... بخوای راحتیشو در نظر بگیری تولید مثل و جفت شدن راحتتر از کار کشیدن از مغزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلممممم دورتون بگردم من الهی❤️🫂خاطره ی قبلی کمی تحریف داشت اما این خاطره همششششش واقعیه بجر اس ...

خدانکنه جان دلم

عالیه واقعا😍😂قلم فوق العاده ای داری دختر

آخه شعبان و کیومرث😂😂؟

جوجههه؟😂😂😭

وای جرررررررررخدایا واقعا چرا؟اصلا ازدواج ینی تیم ورکخیلیامون یا دوسش نداریم یا کلا منفرد دوس داریم ...

ب دنیا اومدن که ازدواج کنن

بعد میگن اگه دیر ازدواج کنی بچه دار نمیشی

لعنتی من کلا نمی‌خوامممم بچه دار شمممممم😭😂

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

ب دنیا اومدن که ازدواج کننبعد میگن اگه دیر ازدواج کنی بچه دار نمیشیلعنتی من کلا نمی‌خوامممم بچه دار ...

لعنتیا چی تو این دنیای کثافت دیدین میخواین بچه هاتونم ببینن؟🤣🤣🤣

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

خدانکنه جان دلمعالیه واقعا😍😂قلم فوق العاده ای داری دخترآخه شعبان و کیومرث😂😂؟جوجههه؟😂😂😭

فدات شم شما خودت فوق العاده ای❤️🫂

آره من حیوونام همه ابهتی داشتن برا خودشون😂😂😂🐤🐣

کاش پاییز و زمستون دست ب کار میشدن من لباس زمستونی هام قشنگ تره برای این فصل زیاد تنوع لباس ندارم😂� ...

عزیزمم من مدتهاست تاپیکات رپ دنبال میکنم حتی خاموش 

عاشق خودت قلمت و طرز فکرتم

موفق باشی و از تو بیش باد❤️ در این سایت

خدا برات نگهش داره. شک نکن توام در جوابش باهاش خوش رفتاری کنی اونم همیشه پشت تو در میاد بعنوان داداش ...

ممنونم 

آره واقعا تازه فهمیدم این دعوامون همش الکی بود و اون قلبا طرف خواهرشه وقتی که شرایطش پیش بیاد از من دفاع میکنه