2777
2789

بچه ها ما دیشب قرار بود برامون مهمون بیاد
خانواده مادریم
خانواده ی مادریم بر خلاف پدریم خیلی ازدواجی ان کلا
بعد من نه تنها از ازدواج خوشم نمیاد بلکه کلا از همه ی مردا از ته دلم متنفرم و کلا نیازی در خودم نمی‌بینم که با ازدواج حل شه
بگذریم
من عصری گفتم شام با دوستام میرم بیرون خانواده‌ م فهمیدن دارم میپیچیدم که مهمونا رو نبینم
بابام گفت زشته و عیبه و فلان و اینا اگه کسی چیزی گفت خودم جواب میدم
از همون اول هی اومدن گیرشون روی من بود :سال بعد باید دو تایی باشیاااااا،سه تایی باشیااااااا،سال بعد خونه ی شوهر و بچه بغل...
دیگه بعد از شام هم خاله م باز ادامه داد و داداشم فهمید من ديگه حالم داره بهم میخوره خيلي محترمانه گفت:چرا دعایی نمی‌کنید که خودش دوست داره؟چرا دعا نمی‌کنید به آرزوش برسه و دکترای رشته شو بگیره؟چرا کاری میکنید از دیدنتون فراری بشه و ترجیح بده بره بیرون؟چرا نمیذارید یه دختر تحت تاثیر حرف بقیه قرار نگیره و اهداف و آرزوهاشو بخاطر شوهر ول نکنه؟
بچه هاااااا😭داداش بزرگ تر داشتن واااااقعااااا خوووووبههههه خیلییییی کیف کردم خیلیییییییییی😭😂❤️

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

اخی🥺

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عالی خدا برات نگهش دارهحالا در جواب داداشت چی گفتن

مرسیییی

حرف حق رو زد دیگه

حرفی نداشتن قبول کردن که اشتباه کردن

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

خیلی مونده فرهنگ مردم ما عوض بشه ....مخصوصا یه سری ادمهای قدیمی تر ....ولی شما سعی کن اصلا نقطه ضعف نشون ندین ...دم داداشت گرم که ازت دفاع کرد .ولی خودت هم میتونستی در کمال احترام و با خونسردی همین هارو بگی ....