2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 141 پست
دمش گرم 😁واقعا بعضی ها چرا موفقیتو تنها تو ازدواج کردن میبینن اخه

بعد کسایی منو تشویق به ازدواج میکنن که زندگي خودشون نابوده و شرایط طلاق هم ندارن😐

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثل فیلما چادر گلگلی مو کشیدم جلو صورتم و گفتم:خان داداشششش!زشته جلو مهمونامهمون حرمت داره🤣🤣🤣

اوپی دهنتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

داداشت دستی ب سیبیلاش کشید و گف :

نه آبجی ب جون تو که میخوام دنیام نباشه بدون تو مهمون باس حرمت خودشو حفظ کنه 

استیکر دستمال بابا کرمی چرا نداریم پوف

You know what suckers? fuxx you all 

ای جانم شکووووه جونممممم سلام سال نوت مبارک باشه خانووووممممم صد سال به این سالهاتاپیک رو منور کردیق ...

واهاییی پاشم اول یه دور برقصم از ذوق😍😍😁

ممنونم از لطف و محبتت

سال نو شماهم مبارک باشه قشنگم

عزیزمنی تو❤😘

خوشم میاد با دست پس میزنی با پا پیش میکشی😁یکم شل کن دختر

عاااالی بخدا عادلانه نیست ماها با همچین تفکری با یه عده داغون مجبور به معاشرت بشیم کاش هر کی با هم ف ...

هعییییی چی بگم

من فامیلای پدریم عالی آن

مثلا عمه م تا منو دید گفت یادت نره مهر نظام مهندسی بگیریااااا

خاله م تا دید گفت:سال بعد خونه ی شوهر؛بچه بغل

یعنی نه تنها تا سال بعد باید ازدواج کنم بلکه باید بچه هم داشته باشم

حالا من شاااااید یه روز ازدواج کنم اما هیچ وقت بچه دار نمیشم

Sensin derdimin dermanı,Nasıl verdin bu fermanı,Acımasızdır geceler,Gel de kapat şu yaramı

حرف بقیه به کنار ولی آدم کتری گرفته ی مجرد بی اعصاب طلبکار از همه دنیای تنها ندیدی ، مثلا یکی از استادای ما،

اینا نیاز طبیعیه ادمه ، امیدوارم همینجوری باشه که خودت میگی و خودت راضی باشی ، پس فردا پشیمون نشی و مثلا ی استادی بشی که به بی اعصابی شهره باشه ...

واهاییی پاشم اول یه دور برقصم از ذوق😍😍😁ممنونم از لطف و محبتتسال نو شماهم مبارک باشه قشنگمعزیزمنی ...

ای جانم فداتون بشم من آخه قربون ذوق کردنتون🥲❤️🫂

بدون اغراق و قلبا میگم من حتی حرف زدن با شما برای من افتخاره خدا شما رو برای ما حفظ کنه ❤️🫂

هعییییی چی بگممن فامیلای پدریم عالی آنمثلا عمه م تا منو دید گفت یادت نره مهر نظام مهندسی بگیریاااااخ ...

یعنی تا آخر بهار فرصت داری مزدوج و حامله بشی😍چقد خوب ۳ ماااه

چه خاله سخاوتمندی

آخ نگو بچه که دلم خونه😂

اوپی دهنتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣داداشت دستی ب سیبیلاش کشید و گف :نه آبجی ب جون تو که میخوام دنیام نباشه بد ...

در حالی که سینی چایی را در دست داشتم به سمتش رفتم و گفتم گلتو تازه کن خان داداش...اع!

حرف بقیه به کنار ولی آدم کتری گرفته ی مجرد بی اعصاب طلبکار از همه دنیای تنها ندیدی ، مثلا یکی از است ...

آدم کتری چیه؟

نه عزیزم شاید ازدواج کنم ولی نه حالا حالاها

بعد از 35

فعلا باید درس بخونم،کار کنم و با دوستام وقت بگذرونم

برای ازدواج وقت هست 

یعنی تا آخر بهار فرصت داری مزدوج و حامله بشی😍چقد خوب ۳ ماااهچه خاله سخاوتمندیآخ نگو بچه که دلم خونه ...

😂😂😂😂شکوه جون من باید زود اقدام کنم

یکی بیاد به من بیبی چک رو یاد بده به زودی نیاز دارم بهش😂

و تو پات گیر کرد ب مبل چایی ریخت رو کل مهمونا

خاله ام خنده ای سر داد و گفت:با این دست و پا جلفتی بودن بایدم نخواید شوهرش بدید

(خنده ی تمسخر آمیز حضار)

ای جانم فداتون بشم من آخه قربون ذوق کردنتون🥲❤️🫂بدون اغراق و قلبا میگم من حتی حرف زدن با شما برای م ...

خدانکنه جانم

منم بدون تعارف و اغراق میگم که واقعا برام عزیزی و همیشه منتظر تاپیکها و پست های خلاقانه و خفنت هستم😍

تو به من لطف داری و من ازت ممنونم و دوستت دارم😘

😂😂😂😂شکوه جون من باید زود اقدام کنمیکی بیاد به من بیبی چک رو یاد بده به زودی نیاز دارم بهش😂

طبق چیزی ک خالت گف عشقم تو زودپزی ۳ ماهه اوکیه عجله نکن😂

You know what suckers? fuxx you all