2777
2789

پدرم اعتیاد داره من تازه فهمیدم ۲۰ سال هست که داره مصرف میکنه و میکشه😭😭وای دیگه نمیتونم شب و روزم شده گریه نمیتونم این روزاشو ببینم😪چیکار کنم ترک کنه؟دارم میمیرم

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره داداش من شیشه میکشه حشیش ۳۰ یاله مغزش رد داده دیگه

چند سالشه داداشت؟شیشه خیلی خطرناکه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

من خودم از مدت ها قبل فهمیدم. تو خونه جلو مامانم و داداشم اینکارو نمیکنه ولی چون اکثرا من خونه ام هروقت تنها میمشه خونه اینکارو میکنه و فک میکنه من نمی‌فهمم ولی کامل اطلاع دارم از همه چیز. اولش منم خیلی خودمو ناراحت میکردم و عذاب میدادم الان هم ناراحت میشم ولی خب کنار اومدم چون چند بار نزدیکان گفتن و گوش نداده. جلوی خانواده نمی‌کشه چون کسی نمیدونه. خودمم دلم نمیخواد  آبروش رو ببرم چون خیلیا تو فامیل به چشم بزرگتر نگاه میکنن. بعضی وقتا دیگه خودمو میزنم بی خیالی چون میدونم جر غصه خوردن کاری از دستم بر نمیاد.

من خودم از مدت ها قبل فهمیدم. تو خونه جلو مامانم و داداشم اینکارو نمیکنه ولی چون اکثرا من خونه ام هر ...

چی میکشه اوشون؟