2777
2789
عنوان

برخورد با عمه ی بدجنسی که ک کودک دوساله رو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 70 پست
من وقتی14سالم بود دوتا از خاله هام ریختن سرم تا جایی ک میخوردم زدنم راهیه بیمارستان شدم بعد تو توی د ...

میدونی بخشیده و فراموش شده بود 

ولی اون صحنه رو جلو چشمم بود از قدیم حتی زمانی ک خبرنداشتم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون که خودش فهمیده کارش اشتباهه طلب بخشش کرده دنیاست پا به سن بزاری میفهمی کسایی که وجدان بیداری دارن دچار عذاب وجدان میشن میگردن دنبال اونایی که بهشون تهمت توهین و تحقیر کردن بطلب امرزش میکنن .شما ببخشش ولی دیگه نمیخواد ببینیش تموم.طرف حرف در میاره تو چشمات نگاه میکنه باز همون حرفو روبروت میزنه از این آدما پست تر دیدی نه 

برای رهایی از این کارما و افکار فقط پاکسازی کن.ببین عزیزم ببخش ولی فراموش نکن.چون ممکنه دوباره همون کار تکرار بشه.ببخش ولی دیگه صمیمی نباش یا رفتارت خیلی محتاطانه و رسمی باشه که بتونه بهت بگه تو.

این روزها همه آدمها چیزهایی که در گذشته و ناخودآگاهشون بوده براشون یادآوری میشه که کاری بکنیم برای زخم‌ ها یا کاری بکنیم برای پیدا کردن مسیر زندگیمون که تو‌چرخه تکرار نیافتیم.

میتونی ببخشیش چون تو لایق آرامشی (ببخش یعنی ببخشی و براریش کنار نه اینکه ببخشی بعد هر چند وقت یکبار یادت بیاد)

برای خودت و روحت برای مادرت و برای زخمهایی که خوردی برای عمه ای که اونم تربیت نادرست باعث اون رفتارش شده پاکسازی کن.

به نیت هر کدومشون میتونی ۱۰۸بار اینو بگی: متأسفم مرا ببخش دوستت دارم سپاسگزارم.میتونی ۲۱روز بخونی یا چله بگیری.

حالا یه بار زدتت

من چی بگم. یه عمه دارم لامصب توی بچگی نمی‌تونستیم راحت از کنارش رد بشیم. حتما یه نیشگونی ازمون میگرفت. یا یه عمو دارم عصبیه. انقد داداشمو زده که نگو. مامانم میگه بچه بودین شیطنت می‌کردین. مجبورتون میکرد پای برهنه روی زمین داغ اونم توی آفتاب خوزستان وایسین. شما هم پاهاتون می‌سوخت و گریه می‌کردین. با گریه شما منم گریه میکردم ولی جرأت نداشتم چیزی بگم چون می‌ترسیدم یه بلایی سرمون بیاره. 

خیلی سخته ،نگه داشتن و تحمل کردن چهار تا بچه تو اون سن کم، عمه ات زن خیلی خوبیه با اینکه چند سال از اون موضوع گذشته بازم بفکر اینه که تو ببخشیش و چیزی تو دلت نمونه عزیزم،تو هم ببخشش عزیزم

اینم پاسخ اونایی که میگن علاوه بر بچه ی خودتون از بهزیستی بچه بیارید 

بچه دردسر و زحمت ۲۴ ساعته ،ادم از جگر گوشه خودش گاهی خسته میشه و دعواش می‌کنه چه برسه بره از بهزیستی بچه بیاره و مادام العمر نگه داره،همهدچیز تو حرف فقط راحته

کار ایشون که بد بوده ولی وقتی پشیمونه و معذرت خواهی کرده شماهم بیخیال شو.... حس کردم ازون آدمای سخت ...

عمشون هم نتیجه رفتار نادرست مادرش رو داشت بازتاب میداد.

همه ماها درگیر رفتارها و تربیت های نا‌درست والدینمون هستیم.

مثلا مادربزرگ‌ من خیلی ساده بود و مهربون.راحت هرجا می‌نشست دردو‌دل میکرد.مسلما این موضوع در بچه هاشم‌هست که اگه اگاه‌بشن دیگه اون کار رو انجام نمیدن 

سلام عزیزم عمه ات بچه بوده آب نبوده روستا بوده نباید اصلا شما و بقیه نوه هارو گردن اون مینداختن که از کوره در بره. بنظرم ذات درستی داره بچگی کرده و الان شرمنده شده اونم اینهمه سال با عذاب وجدان خوابیده و بیدار شده. البته حق داری ببخشی یا نبخشی بخشیدن به قلب آدم برمیگرده دلی باید باشه نه زبونی و زوری. 

عزیزم اولا مادرت مقصر که تورو پیش عمه ات گذاشته ورفته وظیفه عمه نگه داری از بچه برادر نیست.اشتباه کرده.دوما عمه ات سنش کم بوده عقلش نمی رسیده .من الان ۴۷ سالمه دخترم ۱۷ ساله ش الان ممکن جایی رو ازروی بی حواسی نجس کنه.منم چون کارها زیاد باهاش بد برخورد می کنم چون خسته می شم.حالا فکرکن عمه بدبخت خودش بچه بوده.چند تا بچه روهم انداختن سرش هی نجس می شدند هی می برده می شسته.ادم دیوونه می شه .ازکمرم می فته

فکر بکر

بعد میگه من بودم و مادربزرگم و اون موقع مادربزرگم گفت دستت بشکنه فلانی اون موقع ام آب نبودامکانات نب ...

یه سوال آیا با این افکار به آرامش می‌رسی ؟مسلما نه .درسته روحت زخم‌خورده ولی نمیتونی تا عمر داری این‌بار رو به دوش بکشی و زمانی که بفهمی الکی رو‌دوشت بوده که بیشتر عمرت رفته باشه