2777
2789
عنوان

برخورد با عمه ی بدجنسی که ک کودک دوساله رو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 70 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

2تا پسر دارم

عزیزم منم عمه هستم منم مادرهستم.عمه وعمو بستگی به خودمادرت داره چه بلایی سربچه ات بیارند اگه از مادرت خوششون نیاد بابچه برادر بد رفتار می کنند مادرت باید حواسش جمع باشه.می تونه قطع رابطه کنه

فکر بکر

عزیزم منم عمه هستم منم مادرهستم.عمه وعمو بستگی به خودمادرت داره چه بلایی سربچه ات بیارند اگه از مادر ...

این صحبت شما در صورتیه که راهکار داشته باشه. وقتی به خاطر حماقت پدرم امکان مستقل شدن نبود و با همچین روانی‌هایی توی یه خونه زندگی می‌کردیم چه کاری از دست مادرم برمیومد؟ 

البته در اینکه مادرم در مقابلشون کوتاه میومد حرفی ندارم. ولی من مقصر اصلیو پدرم میدونم. سالها گذشته و خودش هنوز از حماقت اون موقع در عذابه. 

این صحبت شما در صورتیه که راهکار داشته باشه. وقتی به خاطر حماقت پدرم امکان مستقل شدن نبود و با همچین ...

چی بگم حق باتو.ولی پدرها متوجه نیستند به زن وبچه هاشون لطمه می خوره وگرنه زن وبچه رو پیش خانواده خودشون نمی بردند.از نااگاهی نه حماقت

فکر بکر

چی بگم حق باتو.ولی پدرها متوجه نیستند به زن وبچه هاشون لطمه می خوره وگرنه زن وبچه رو پیش خانواده خود ...

درمورد پدرم حماقت بوده. خودش میگه چقدر اطرافیان بهش هشدار داده بودن. الان هم به خاطر عذابی که ما کشیدیم ناراحت نیست. چون از نظر مالی ضرر کرده ناراحته و میگه حماقت کردم.