2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیمو چک میکنه

339 بازدید | 35 پست

چند بار دیدم شوهرم گوشیمو چک می‌کنه یواشکی اما من به روی خودم نیاوردم گفتم حساس تر نشه چند وقته رمز سخت گزاشتم رو‌گوشیم حدودا یه ماه که دیگه نتونه وارد شه بعد الان گوشیم دستش بود باید همراه بانک گوشیم رو درست میکرد فهمیدم یواشکی رفته رو اکانت روبیکام گرفتم دلیتش کردم عصبانیم الان بهش بگم چرا اینطور کرده یا باز ساکت شم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه کار اشتباهی کردی

الله و اکبرر....

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
خوب من چیکار کنم الان چیزی نگم بش ؟

اگه چیزی تو گوشیت نداری خب واسه پی باید ناراحت بشی. توام گوشی اونو بگیر ن واسه جک کردن واسه اینکه بگی گوشبم تو شارژه یه دیقه گوشیتو بده قیمت یه چیزی سرچ کنم. ببین خودش مقاومتی نداره

بنظرم باید در جریانش بزاری که متوجه‌ی

و خودت رو به ندونستن نزن

صحبت کن اصلا وارد بحث و خشونت نشو

دلیل بخواه 

رمز گوشیت رو در اختیارش قرار بده تا خیالش راحت شه

و بی اعتمادی رو بهش بگو

بگو با اینکار فکر می‌کنی که بهش شکاکی و بی اعتماد و حس بدی میگیری

بگو میخوای توی رابطه از دو طرف اعتماد باشه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨