2777
2789
عنوان

بچه ها من خواستگار به درد بخوری ندارم نداشتم تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 55 پست
مثلا کجا ها برم؟یه دانشگاه میرم اونجا دو تا از هم‌کلاسیام منو معرفی کردن به فامیلشون که یکیشون خیلی ...

والا درست میگی نمیدونم آخرش میرسیم به همین که قسمت هر چی باشه همونه

خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم عکسو ببنید نظر بدید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبخت شدی دیگه🥺پیر شدی دیگه کسی نگات نمیکنه

باید تا ابد گوشه ی خونه بمونی

😭😭

کاش بفهمم چطوری باهاتون رفتار میکنن ک این تفکرات رو دارید!!!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ای خواهر من چی بگم ک ۳۵سالمه و خواستگارام عتیقه ن باید ی موزه تاسیس میکردم 

خواهر طرف میاد میگه برادرم ن خونه داره ن ماشین ن گواهینامه داره ن کار داره و سواد داره تا سیکل خونده😎فقطم تریاک میکشه (یجوری میگفت فقط تریاک انگاری ثانیه ای بهش مدال طلا میندازن گردنش)😅😅😅😅😔😔😔😔😭😭😭🤣🤣😭😭🤣😭🤣😭 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

اون دنبال بدن اون دختره.یکم بدن و چهرش افت کنه بهش خیانت میشه.شما دنبال یه ادم با شعور باش که خودتو ...

بدن ک چهرش افت نمیکنه ژنتیکیش اینه 

به خاطر زیبایی طرفم بیان مشکلی ندارم هیچ خیلیم خوشم میاد تا اینکه به خاطر شغل بیان و هدفشون این باشه که تو خرج خونه و قسط و فلان ازت استفاده کنن

بدبخت شدی دیگه🥺پیر شدی دیگه کسی نگات نمیکنهباید تا ابد گوشه ی خونه بمونی😭😭کاش بفهمم چطوری باهاتون ...

بدتر از چیزی گه فکرشو کنی

خبر ازدواج یه دختر ۱۶ ساله اومد مامانم آب از لب و لوچش آویزون شد