2777
2789
عنوان

بچه ها من خواستگار به درد بخوری ندارم نداشتم تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 58 پست
ادم از این میسوزه زشتا بعد۲۵ساااال خواستگار ادم حسابی میاد واسشون ولی ما از همون اول تا اخر به درد ن ...

شاید باید واقع بین باشین و یکمم معیاراتون رو به روز رسانی کنین با واقعیت های جامعه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

شاید باید واقع بین باشین و یکمم معیاراتون رو به روز رسانی کنین با واقعیت های جامعه

هر کس یه معیاری داره و به خودش مربوطه.من تازه۲۱سالمه و چیزی کم ندارم که به خاطرش از معیارم بزنم 

در ضمن معیارام هر چی باشه از همونایی که گفتم کمتره

همه چی به شانسه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای منم هر خواستگاری یه عیب و ایرادی داره مثلا یکی که شغلش خوبه و تحصیل کردست اختلاف سنیمون زیادهیک ...

برای من چند تا ایراد و با هم دارن

ینی بهترینشون اونیه که معتاد نیست و خانوادش خیلی بد نیستن

برای ماهم همینه همه دخترای کم سن تر از من ازدواج کردن ولی هستن کسایی که 3٠ سالگی هم ازدواج کنن اتفاق ...

دارم میبینم پسر پولدارا و خوش اخلاقا میرن سراغ همین ۱۶ ساله ها 

به خدا سراغ تحصیل کرده های سن بالا نمیرن 

برای من چند تا ایراد و با هم دارنینی بهترینشون اونیه که معتاد نیست و خانوادش خیلی بد نیستن

ببین خب اگه دور و اطرافتون آدم درست و حسابی نیست خودت تو یه سری جمعا باش که معرفیت کنن همین که شاغل باشی موردای خوبی بهت معرفی میشه

اخه خیلی تلخه به کمتر از لیاقت مون راضی بشیم 

البته من دور و برم دارم میبینم اونایی که ازدواج کردن همین بوده دیگه راضی شدن و کوتاه اومدن

دارم میبینم پسر پولدارا و خوش اخلاقا میرن سراغ همین ۱۶ ساله ها به خدا سراغ تحصیل کرده های سن بالا نم ...

اون دنبال بدن اون دختره.یکم بدن و چهرش افت کنه بهش خیانت میشه.شما دنبال یه ادم با شعور باش که خودتو بخواد .

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

تازه ۲۵ و رد کنیم همینا هم دیگه نمیان میترشیم

🤣🤣🤣🤣

بچه های کلاس ما واقعا  زشتن جوری که خودشون سیاهن کرم شماره۱میزنن به صورتشون بعد میمونه ذوب میشه شبیه دلقکا میشن . همونا شانسشون از من که خوشگل کلاسم بیشتره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
اخه خیلی تلخه به کمتر از لیاقت مون راضی بشیم البته من دور و برم دارم میبینم اونایی که ازدواج کردن هم ...

دانشجو معلمی؟

بیشتر ببینید
اخه خیلی تلخه به کمتر از لیاقت مون راضی بشیم البته من دور و برم دارم میبینم اونایی که ازدواج کردن هم ...

دنیا همینه‌.باید ببینی چی برات مهمتره .ازدواج ،ازدواج با یه آدم با شعور ،ازدواج با یه مرد پولدار ،هرکدوم از اینا فرق میکنه معیاراش 

ببین خب اگه دور و اطرافتون آدم درست و حسابی نیست خودت تو یه سری جمعا باش که معرفیت کنن همین که شاغل ...

مثلا کجا ها برم؟

یه دانشگاه میرم اونجا دو تا از هم‌کلاسیام منو معرفی کردن به فامیلشون که یکیشون خیلی بد بود یکیش هم قبلا خواستگار دختر داییم از آب دراومد که منم نخواستم 

بعدشم بدم میاد به خاطر شغل و درآمد دختر برن خواستگاریش و ازش انتظار داشته باشن خرج خودشو خودش بده یا درامدشو بیاره قسط شوهر و بده 

طرف ما زنا شاغل نیستن 

همونایی که تحصیلات هم ندارن بهترین ازدواج و دارن یه دختر خوشگل ۱۶ ساله اخیرا اینجور شد حتی دیپلمم نداره