2777
2789
عنوان

نصف شبی نشستم برا بیچارگی خودم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 51 پست

خوب شیر مادر خیلی کم چرب هست و در حد آب

خودت میگی افسردگی داری و حساس شدی، شوما مامان خوبی هستی غمت نباشه میگذره

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیزم قربونت بشم مامان فداکار بچه ای که به دنیا اومده ادویه های مختلفو طعم های مختلفو تست نکرده که حالا بگه شیر شما خوشمزه هست یانه!!!

اون طفلی تنها مزه ای که حس میکنه مزه شیر شماست

شیرخشکای بیرونم انقدر مزه های حال به هم زنی دارن که خدا میدونه به شوشو بگید ازونام بچشه رسما مزه ماهی گندیده میده

شیر شما پر از گلبول سفیده پر از انتی بادیه پر از ویتامینه پر از تجربه ی بیماریه بچه شما رو مقاوم میکنه پر از عشق مادریه و من واقعا بهت افتخار میکنم که اینهمه داری بخودت سختی میدی برای اینکه شیره جونتو بدی بچه بخوره رو خودت کار کن خودتو قوی کن دکتر زودترم شاید قطع کرد داروهاتو 🫶🥲🥲🥲🫶

چقدر درکت میکنم عزیزم خیلی دردناکه به یه مادر اینجوری بگن 

منم شیرم کم بود همش با شیر دوش میدوشیدم تا به بچم شیرخودم رو بدم حس میکردم شیر من براش بهتره قوی ترش میکنه یه روز صبح شوهرم تمامه شیری که از شب تا صبح دوشیده بودم رو ریختو گفت تو عصبی هستی اعصاب نداری نمیرارم به پسرم شیر اعصاب خورد بدی و عصبیش کنی میدونم حق با شوهرم بود اما شکستم تا یکسالگی پسرم سینه من شیر داشت اما بهش شیر خودمو ندادم تا عوارض براش نداشته باشه

الان دو سال از اون جریان میگذره ومن هنوز قلبم شکسته و یادم نمیره 

مگه شوهرت بچه ست که راجع به طعم شیرت نظر میده. بعدشم بعد شیش ماه ممکنه بچه سینتو نگیره انقد سخت نگیر ...

همه بهم میگن نمیگیره دیگه سینتث و ولی ذاب وجدان دارم بعدا مشکل پیش بیاد براش، آخه میگن بچه ای که شی ر مادر نخوره تو بزرگسالی بدنش مث اونی که خورده قوی نمیشه

کاش میتونستم خودمو عذاب ندم انقد😓😓😓😓😓

💔💔💔💔ولی آخه میگن شیر مادر نخوره بعد که بزرگ شه زود مریض میشه آخه😭

بی خیال این حرفا کدومه الان با قدیم خیلی فرق داره کلی علم پیشرفت کرده اون شیرخشکی که تولید می کنن از شیر مادر غنی تره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
دوست عزیزم قربونت بشم مامان فداکار بچه ای که به دنیا اومده ادویه های مختلفو طعم های مختلفو تست نکرده ...

خیلی نذراحت شدم سر حرفش حس مردم کارم خیلی بیهوده و چرته آخه تا حالا ده نفر بهم گفتن بزار خشک شه من قبول نکردم دیشب با حرفش واقعا فک کردم خیلی احمقم، مرسی ازت که روحیه دادی❤❤❤❤

😐😐😐😐 شیر خشک هیچ فرقی با شیر مادر نداره

🥲🫶فرق داره 

چجوری یه چیز شبمیایی ازمایشگاهی با یه چیز طبیعی سرشار از انتی بادی فرق نداره! 

حالا درسته میخوای این بنده خدارو اروم کنی ولی خب با تحریف واقعیت اینکارو نکن😁🥲🫶

ایشونم که داره شیرشو ترو تازه نگه میداره میدوشه مادر کم شیری هم نیست حالا بعد ۶ ماه تلاششو میکنه یا بچه میپذیره یا نه 

اگر نپذیرفت ایشون بخودش میگه تلاشمو کردم نشد 🫶

خیلی نذراحت شدم سر حرفش حس مردم کارم خیلی بیهوده و چرته آخه تا حالا ده نفر بهم گفتن بزار خشک شه من ق ...

تو متفاوت ترین مامانی هستی که تاحالا دیدم هیچکس همچین فداکاری نمیکنه برای بچش 🥲🫶

وواقعا به نظرم بااین قدرتی که داری بزودی با داروهات بای بای میکنی🫶