2777
2789

با ی آقا پسری بعنوان دوست حرف میزدیم باهم...

ک گفتم قبلنم سر ی داستان حد و مرز تایین کردم ب طور خیلی خیلی جدییی .... این آقام مغرورررر بود .... ب غرورش برخورد دیگ پیام نداد استوریامم لایک نکرده اصلاا 

بعد از ی هفتههه ک ن استوری گذاشته بود نه هیچییی 

الان رفتم دیدم سه ساعت پیش ی استوری گذاشته ک آقا یکی جلو جلو به من یاد بده ک ذوق هیچی نکنم دهنم سرویس شد انقدر کنسل شد .... 

بنظرتون ری اکشنش با منه ؟ یا من توهم زدم بعد ی هفته ؟

چون انتظار داشت بعد اینا برم بهش پیام بدم ...چون بد حرف زده بودم ..منم نرفتم ....اونم این استوری گذاشت ...

فقط ذهنم درگیره ک با منه یا ن ؟

نظرشما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم با شما نیست چون اگه با شما بود گلایه میذاشت که بعصیا نامردنو دل میشکننو اینحرفا

خیلی مغروره واضح کلا حرف نمیزنه ... فک کنم داره اینارو میزاره من ی چیزی بگم 

اگر با شما ام باشه کسی که بعد یه هفته یادتون افتاده قطعا کس دیگه ایم داره

نمیدونم والا شایدم .... اما خیلی مغروره و باسیاست رفتار میکنه ..... قبلنم اینجوری بود هعی کمرنگ میکرد خودشو ی وقتم پررنگ میکرد خودشو .... بعد ک میدید پیام نمیدم خودش پیام میداد .....

گفتم شاید الانم قصدش همینه

نمیدونم والا شایدم .... اما خیلی مغروره و باسیاست رفتار میکنه ..... قبلنم اینجوری بود هعی کمرنگ میکر ...

کلا با خودش بلاتکلیفه نمیدونه با کدوم فرمون باید پیش بره شایدم بعضی وقتا حال داره بعضی وقتا نه

کلا با خودش بلاتکلیفه نمیدونه با کدوم فرمون باید پیش بره شایدم بعضی وقتا حال داره بعضی وقتا نه

اره دمدمیه واقعا ... ولی پیام ندم بنظرت ؟ چون یکم تند حرف زدم باهاش 😑😶.... قبلش وگرنه خوب بودیم 

اره دمدمیه واقعا ... ولی پیام ندم بنظرت ؟ چون یکم تند حرف زدم باهاش 😑😶.... قبلش وگرنه خوب بودیم

نه میدونی پسرا زود لوس میشن اگه خودش پیام داد یعنی واقعا میخوادت اگه منتظره تو پیام بدی یه جای کار میلنگه بلاخره که نمیشه همیشه تو شروع کننده باشی 

نه میدونی پسرا زود لوس میشن اگه خودش پیام داد یعنی واقعا میخوادت اگه منتظره تو پیام بدی یه جای کار م ...

اره راس میگی میرم سمتش خودشو میگیره واقعا خیلی مغروره ...

وقتایی ک نمیرم هعی پیگیر میشه زنگ میزنه حرف میزنه ....الانم بی تفاوت میشم آره