2777
2789

مثلا خواب میدید بزودی قراره ازدواج کنید اینا؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهر منم همش از این خوابا میبینه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همچین خابایی میبینی ؟؟ 

اگه میبینی خوب نیست

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

نه ولی تو نامزدی هروقت خونه مادرشوهر میخوابیدم خوابای بد میدیدم و ترسناک 😐

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

نه

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
تو همچین خابایی میبینی ؟؟ اگه میبینی خوب نیست

من نه ولی تابستون پارسال زیاد خواب میدیدم زایمان کردم 

یبارم خواب دیدم نامزدیمه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

چن سالیه دارم خواب با تعبیر ازدواجم میبینم ولی کو 😒😂

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید

برای اینکه ازذواج خوبی داشته باشید چله سورهای قرانی و نماز انجام بدین انشاالله بخت خوب به خواست خدا نصیبتون میشه چون چند ساله نائب میشم بستگی به سن و شرایطتون چله پیشنهاد میدم انجام بدین

توکل بر خدایت کن

نه ولی تو نامزدی هروقت خونه مادرشوهر میخوابیدم خوابای بد میدیدم و ترسناک 😐

واااچه خوابای میدیدی😂

چن سالیه دارم خواب با تعبیر ازدواجم میبینم ولی کو 😒😂

به امید خدا یه بخت خوب داشته باشی و بزودی عروس شی

برای اینکه ازذواج خوبی داشته باشید چله سورهای قرانی و نماز انجام بدین انشاالله بخت خوب به خواست خدا ...

ممنون

به امید خدا یه بخت خوب داشته باشی و بزودی عروس شی

ولی یبار خواب دیدم نینی دارم 

بیدار شده بودم انگار یه مادر بودم که واقعا نینیشو ازش گرفتن بیقرار نینیم بودم

خیلی بده 😭😂

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید
برای اینکه ازذواج خوبی داشته باشید چله سورهای قرانی و نماز انجام بدین انشاالله بخت خوب به خواست خدا ...

ممنون ولی یه حقیقتی هم هست که دخترای خوشکل نیاز به دعا و این چیزا برای شوهر کردم ندارند.

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.