2777
2789
من قبلا زیاااد چت میکردم و تلگرام .چن تا دوس پسرمم تو گروه ها پیدا کردم ولی ادم حسابی نبودن.توربات ه ...

بابا یه لایکی یه استوری یه حرکتی من بخدا اگه کراش داشتم تبدیلش میکردم اما کراشم ندارم😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه حیف راه بزگشت نیس؟

نه اصلا نمیخوام برگردم با اینکه دوستش داشتم و دارم ولی دیگه نمیتونم باهاش رل باشم دیروزم چندبار گفت یه ماه دیگه بمون کارو یاد بگیر برو گفتم مرسی

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

دقیقااا فک کن ادم حسابی بیاد تو گروه های هزار نفره دنبال رل اونم معلوم نی تهران باشه یا نه

اکس قبلی من قدش167بود من 173ام باور میکنی ۵سال منو تو رابطه نگه داشت مجازی هربار یه بهونه میاورد برای دیدار حضوری تا این اخرا مثلا یکم جدی شد گفتم بیاد کم کم بحث قد رو کرد و فهمیدم نصفش زیر زمینه عقب مونده از اون اولم میدونست من ملاکم قد هست دیگه دکمه سیکشو زدم 

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

اکس قبلی من قدش167بود من 173ام باور میکنی ۵سال منو تو رابطه نگه داشت مجازی هربار یه بهونه میاورد برا ...

ایی خدایش ۱۶۷ برا مرد خیلی کوتاه و زشته هرچقدرم قیافش خوب باشه خیلی کوتاهه

ایی خدایش ۱۶۷ برا مرد خیلی کوتاه و زشته هرچقدرم قیافش خوب باشه خیلی کوتاهه

آره خیلی آشغال بود رفتار سمی داشت ما رابطمون اصلا جدی نبود مثلا خواستگار داشتم قدش هم قد خودم بود میگفتم نه دوست داشتم حداقل ۵سانتئ بلندتر بود اینم اصلا به روی خودش نمیاورد اوایل آشنایی گفت قدش 179هست اون موقع من تازه 169بودم

تو شرکت.باهم همکار بودیم.نه کراش.نه رل.یسره اومد منو گرفت😅.کار به پارتنر نرسید.قبلیاشم همه دوس پسر ...

رمز موفقیت رو به مام بگو چطور رفتار میکردی