2777
2789
این کوه باید جدی بگیرم خیلی شنیدم😂

من که گردش رفتنی قیافم داغون میشه انگار از جنگل فرار کردم.ارایشم پخش میشه عرق میکنه صورتم.موهام بهم میریزه😑🤣

کوه برام گزینه مناسبی نیست🤣

با افتخار *معلم*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیطونه میگه جمعه بلند شم‌تک تنها برم کوه پلنگ چال توچالی جایی

اینا اصلا چ جوری قرار میذارن میرن کوه.اول باید اکیپ شونو پیدا کنی فک کنم بعد قرار بذاری برین باهم

با افتخار *معلم*

من تو محل کارم آشنا شدم واقعا ادم حسابی بود ولی خب قسمت نشد و رابطمون کات شد دیروزم رفتم همه وسایلم رو آوردم ومحل کارمو جدا کردم

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

اینا اصلا چ جوری قرار میذارن میرن کوه.اول باید اکیپ شونو پیدا کنی فک کنم بعد قرار بذاری برین باهم

راست میگی باید اینستا تور میزارن ثبت نام کنم اخه خجالت میکشم تنها برم چی بگم😐

من احساس میکنم تلگرام هم خزه هم ادم حسابی نیست تو این گروه ها 😭

تلگرام آره ریسکش خیلی بالاس درب و داغون ها تو این گروه ها دنبال رل میگردن دقیقا مثه اکسم

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

من احساس میکنم تلگرام هم خزه هم ادم حسابی نیست تو این گروه ها 😭

من قبلا زیاااد چت میکردم و تلگرام .چن تا دوس پسرمم تو گروه ها پیدا کردم ولی ادم حسابی نبودن.

توربات های تلگرام ک فقط حرفای بد میزنن.نمیدونم چ شانسی دارن تو ربات شوهر پیدا میکنن😁

الان دیگع معلم شدم سمت گروه نمیرم.🤣ی کراش دارم اونم معلمه فقط پیجاشو دارم نگاه میکنم عکساشو‌.

با افتخار *معلم*

تلگرام آره ریسکش خیلی بالاس درب و داغون ها تو این گروه ها دنبال رل میگردن دقیقا مثه اکسم

دقیقااا فک کن ادم حسابی بیاد تو گروه های هزار نفره دنبال رل اونم معلوم نی تهران باشه یا نه