2777
2789
بنظرت من و نامزدم از همدیگه جدا میشیم؟بعدش کی ازدواج دارم؟

بله جدا میشید ولی سنگ جلو پاتون میندازن.بعد از این ازدواج داری البته خواستگار دو سه تا میاد ولی چهارمی اوکی هست

[QUOTE=377036719]سپاس دختر قشنگ سرزمینم[/QUOTEـسلام اگر جواب دادید براتوون حمد میخونم نمتوی زندگی من ...

عزیزم جدا نمیشید ی مقدار دردسر دارین کم و زیاد داین ولی همسرت متاسفانه شیطونی داره.ولی تمام میشه و بعدش بیشتر از قبل دوستت داره.و زندگیتون خوب میشه.انشالا خواستت هم میرسی ولی زمانبره.البته خدا اینجور میخواد.یعنی صلاحت در اینه ی کم دیرتر برسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در مورد من و عشقم اگه چیزی حس میکنی لطفا میگی؟

خودت ی کم زود عصبی میشی و از کوره در میری ولی زود پشیمون میشی  ولی اخلاقت خیلی خوبه و ی جورایی اطرافیانت جدا از پدر و مادر بقیه هم دوستت دارن ی مقدار خودخوری هم داری ولی بدون کسی مخالفت نیست..عشقت ولی اروم و مهربون و با صلابت.قدبلند و چشم مشکی.هیکل متوسط

بله جدا میشید ولی سنگ جلو پاتون میندازن.بعد از این ازدواج داری البته خواستگار دو سه تا میاد ولی چهار ...

میشه بگی اُ چجور ادمیه 

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

طلسم داشتم؟

عزیزم ب این چیزا اصلا فکر نکن.و ذهنت رو سمت اینچیزا نبر بعضی مواقع بعضی تاخیرها مزیتی داره ک زود انجام شدنش کاملا مشکلساز میبود.پس ذهنت رو ب سمت این چیزا نبر حتا اگه با کسی هم صحبت میکنی اسم نبر اوننم اگه اسم برد بگو خدارو دارم که شکننده ی تمام بدیهاست.و مطمئنم دستم رو ول نمیکنه.وقتی به اون فکر میکنی همراهت میشه و انرژی های منفی رو ب بار میاره.خدا خدا خدا رو دارم کافیه برام

طوسی

لباس من؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید