2777
2789

ما عقدیم

اصرار دارن که بیاید خونه ای که بالا براتون ساختیم زندگی کنید

خود شوهرم یه خونه جداگونه هم داره

ولی میگه برای ساخت خونه بالای خونه پدرم خیلی زحمت کشیدم میخوام حداقل سالای اول رو اونجا زندگی کنیم از نو بودنش استفاده کنیم

بنظرتون قبول کنم؟ 

مادرشوهرم خالمه

ولی میترسم اختلاف پیش بیاد بعدا

راهنماییم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا به ادمش بستکی داره 

ولی دوری و دوستی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

از طرفی هم میترسم پافشاری کنم روی خونه جدا

و حمایت مالی خونه پدر شوهرم قطع شه.. چون خودشون خیییلی اصرار دارن به بالا زندگی کردنمون

شوهرم خودش کارمنده..

برای خرج عروسی و ماه عسل و اینا به زحمت میوفتیم تنهایی

خواهشاً از من گیس سفید با ۲۵سال سابقه زندگی گوش کن و خونه مادرشوهر نرو.....

چادر بزن امابا مادرشووهر تو یه ساختمون نباش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نه نرو اشتباهه ، شوهرت با سیاست میخواد ببردت اونجا

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

نه قبول نکن 

به احتمال زیاد با خانواده خودت که از خون شون هستی  بحث های پیش اومده طبیعتاً پس انتظار نداشته باش که با خانواده همسر پیش نیاد

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
من باشم قبول نمیکنم . اگر خونه ی دیگه ای که داره مال خودشه بهتره برین اونجا..

آخه خونه خودش بهتر نیست

ولی من کار به این کارا ندارم.. فقط میخام سالای اول زندگیم با دخالتای بقیه خراب نشه