2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی تخمدان دارید ایا شما پوست خوبی دارید😭😭😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دارو هم میخورم بازم صورتم خصوصا چونم پر از لک و گوشه خسته شدم دیگه😢

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید
ندارم علائمی فقط همون جوش بود ک اونم خودم کنترل کردم البته قرص راکوتان هم یه مدت کوتاه خوردم

من نزدیک 2 ساله میخورم الان یکی دوماهه سر خود کمش کردم اینجوری دوباره جوش زدم

تنبلی تخمدان هیچ ربطی به منافذ نداره منافذ ذر اثر خشکی و کم ابی یا همون هیدراته بودنه و توی معدود افرادی هم بخاطر کنترل نشدن چربي پوست شون هست که به مراقبه های دوران بلوغ بیشتر برمیگرده باید مرتب یجای خوب و درست حسابی تو شهرتون فیشال بری و روتین هم داشته باشی کنارش. فیشال هم تو این آرایشگاه ها با پکیجا 500 600 تومنی برند کره ای نری یجا بری که برندا آمریکایی یا انگلیسی، کانادایی استفاده شه یچیزی حدود جلسه ای 1تا 1200. اگر لک تو صورتت میداشتی بله میشد بگی ربطی به تنبلی تخمدانت داره چون هورمون هات بهم میریزه دچار لک و کک و مک و خال ریزه میشی ولی تیرگی و منافذ و خشکی بی ربطه. من خودم پوستم عالیه ولی تنبلی تخمدان هم تا چند وقت پیش داشتم. تنبلی تخمدان تونم حتما پیگیری کنید خاهشا با ورزش و تغذیه و رابطه جن*سی خوب سعی کنید تنبلی تخمدان تونو درمان کنید زیاد به سمت دارو گیاهی و دارو های شیمیایی هورمونی نرین

من از وقتی تنبلی گرفتم خیلیی جوش میزنم اصن پوستم خراب شده میخام فقط خوب شه💔

جوش صورت خوب کنه یه جایی دیگه بهم میریزه قرصی نیست که بخوای سرخود استفاده کنی سیعی کن بری دکتر

اخه من 22 سالمه دیگه نوجون نیستم ک

گفتم نوجوانی و جوانی 

ببین هر چقدر هم حساس تر بشی بدتره 

همه آدما گهگاهی تو جوانی جوش میزنن 

مگه اینکه جوشات خیلی زیاد باشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
من تنبلی دارم ولی جوش صورت نمیزنم پرمو قاعدگی نامنظمم چربی شکم پهلوولع زیاد به شیرینی چندماه باقرص ک ...

ریزش مو هم ندارید؟منم مثل شما تنبلی دارم موهام یکم حجمش کم شده ولی جوش و ریزش مو و موی زائد ندارم ولی اضافه وزن حدود ۱۴ کیلو دارم و به سختی دارم وزن کم میکنم 

گفتم نوجوانی و جوانی ببین هر چقدر هم حساس تر بشی بدتره همه آدما گهگاهی تو جوانی جوش میزنن مگه اینکه ...

اخه پوستم خزاب شده مثلا روزنه های روی گونم باز شدن یجوری شده صورتم

بله دکتر غدد بهم قرص داده وگرنه پوست صورتم پرررررررررر از جوش میشد قبلا. الان اسپیرونولاکتون میخورم

منم میخورم ولی هنوز جوش میزنم چرا😢 موهای زائد هم تغییری نکردن شما شرکت داروتون چیه؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید