یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️
عزیزم اول از دوز صد دکتر غدد واسم شروع کرد بعد دید تاثیر نداره زطادش کرد الان روزی یدونه اسپیرونولاکتون ۱۰۰ میخورم اصلن جوش نمیزنم ماهی یکی دو دونه میزنم ک طبیعیه ولی سر خود نخور دکتر غدد خوب پیدا کن برو. دکتر زنان هم نرو
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
بله ،دکتر قرص ال دی داد من نخوردم اصلا چون نامنظم کرد بدتر من بخاطر فقط جوش رفته بودم گفت تنبلی داری
عزیزم دکتر زنان نرو من پیش غدد رفتم گفت من ال دی بهت نمیدم ک فقط منظم بشه گفت من قرصی میدم که تنبلی مهیار بشه بعد خود به خود پریود هم منظم میشه همونم شد خدا خیرش بده ال دی نخوردم اما الان منظمه