2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

315 بازدید | 29 پست

ی وقتا پیش خودم میگم چرا باید تو این سن حسرت اینو داشته باشم که کسی ازم خوشش بیاد یا بهم پیشنهاد بده 

من از دخترای دیگ چی کم دارم من چه ایرادی دارم که هیچکسی نمیاد سمتم 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه ولی اصن به چشم هیچکس نمیام ۲۸ سالمه یکی عاشقم نشده اصن فکرشو نمیکردم تا این سن مجرد بمونم 

دوستام ازدواج کردن بچه دارن دخترای از من کوچکتر هم همینطور اصلا درک نمیکنم چرا برای من پیش نمیاد مگه من چمه 

سنمم که کم نیس آدمای اینجا ۵ ساله بهم میگن صبر کن صبور باش به وقتش آخه دیگ وقتش کیه وقتی توی این چند سال پیشنهاد جدی نداشتم میگم ممکنه از این به بعد هم کسی نیاد اگرم بودن نهایت ۵ نفر که یکی از یکی بدتر بودن بخدا جاهای خوبیم کار کردم 

همه جا هم میرم کافه رستوران سینما کنسرت همه پیشنهاد دارن الا من 

خب آخه من دیگ باید چیکار کنم همش باید ازدواج و عقد این و اونو ببینم 😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینقد باادمای مث تو جنگیدم بخاطر مدل حرف زدنشون ک حوصله دیگ ندارم فقط امیدوارم خدا ی پیامبری رو بفرس ...

بنظرم حق داره وقتی میبینی همه دارن ازدواج میکنن فقط تو موندی معلومه آدم حالش بد میشه 

همه چیز درست میشه

من یک سال و نیم پیش پیج اینستا زدم. تو سن 27 سالگی. 

شوهرم منو فالو کرد و از عکسام خوشش اومد. چون همشهری بودیم اومد پرسید مجردی و اینا، یه قرار گذاشتیم همو دیدیم. 10 روز بعدش اومدن خواستگاری و 6 ماه بعدش هم ازدواج کردیم. 

این هم از قسمت من! 

منم اونوقت خیلی دغدغه داشتم میگفتم سنم رفته بالا. ولی الان فهمیدم بنظر خودم چقدر این دغدغه ها الکی بود

من یک سال و نیم پیش پیج اینستا زدم. تو سن 27 سالگی. شوهرم منو فالو کرد و از عکسام خوشش اومد. چون همش ...

راضی هستی؟

۲۶که خوبه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...