2777
2789
عنوان

بچها من رژیمم توروخدا بیاید

92 بازدید | 14 پست

بچها من شیر میدم دکتر گفته رژیم پروتیین گاوی بگیر چندوقتی حالا من رفتم مهمونی شیرینی نخودچی خوردم فک کنم توش کره داره اره؟الان رفته تو مهم بدجور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا شیرینی چرا قسم میدی اخه

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید
نه بابا کره به این گرونی روغن میریزن خاهر الرژی داره پسرتون

اره نمی‌دونم که الان ده روز بیشتر رژیمم..انگار پسرم یوبوست داره اصلا شکمش کار نمیکنه من ۱۰روز بود رژیم بود پسرم بعد ۱۰روز دوروز پشت هم شکمش کار کرد اما الان یه هفته گذشته باز شکمش کار نکرده نمی‌دونم که حساسیت داره یانه گیر کردم...

اگه حساسیت داشته باشی شکمش شل میشه ریفلاکس داره بی قرار خوابش وزن گیریش خوب نمیشه

اخه میگن حساسیت تو یه سریا یوبوست میاره نمی‌دونم که پسر منم اصلا علائم دیگه آلرژی رو نداره فقط چون شکمش کار نمی‌کرد دکتر گفت این رژیم رو بگیر 

اخه میگن حساسیت تو یه سریا یوبوست میاره نمی‌دونم که پسر منم اصلا علائم دیگه آلرژی رو نداره فقط چون ش ...

فک نمیکنم چون پسرم حساسیت شدید داشت دونه میزد شکمش هم خیلی معذرت میخام بلغمی بود وشل

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز