2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 29 پست
بنظرم حق داره وقتی میبینی همه دارن ازدواج میکنن فقط تو موندی معلومه آدم حالش بد میشه

مگ میوه ته باره ک میخای بری چ ادبیاتیه ازدواج یگزینه هس .ازدواج امارش تو ایران اینطوره ک از هر ده تاش ۸ تاش طلاقه .مجرد بودن ی درده ازدواج هزارو یک درد و استرس و چ بسا اون ازدواج بدهم باشه کل زندگیتو میدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم حق داره وقتی میبینی همه دارن ازدواج میکنن فقط تو موندی معلومه آدم حالش بد میشه

عزیزم زندگی پر از نداشتن هاست 

درسته محرومیت یه غم و حسرتی همراهشه

ولی همه آدما کلی نداشته دارن توی هر مرحله از زندگی شون

پس ایشون عجیب نیست موقعیت شون یه آدم عادی هستن مثل همه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مگ نمیدونی اینا کاپ طلا میبرن چون یک نر اینارو گردن گرفنه حالا چ خوب چ بد

بفهم چی میگی 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
مگ میوه ته باره ک میخای بری چ ادبیاتیه ازدواج یگزینه هس .ازدواج امارش تو ایران اینطوره ک از هر ده تا ...

عزیزم منم خودم ۲۷سالمه خب کسیم نمیگه ازدواج عالیه همه چیه ولی وقتی یکی داره میگه دلم میخواد ازدواج کنم پس این حرف کلیشه ای که ازدواج یه گزینس متاهلی بده حالشو خوب نمیکنه وقتی مجردی سنت بره بالا اول دلت میخواد یه نفر کنارت باشه بعدم همش نگاه مردم و فامیل اذیتت میکنه 

همه چیز درست میشه

عزیزم منم خودم ۲۷سالمه خب کسیم نمیگه ازدواج عالیه همه چیه ولی وقتی یکی داره میگه دلم میخواد ازدواج ک ...

مردم دو روز دیگم ازت بچه میخان بعد اگ بچت دختر باشه پسر میخان بعد طلاق بگیری بت برچسب میزنن همینجوری فقط ازت میخان تا لحظه مرگت.تو باید ببینی خودت چی میخای

عزیزم منم خودم ۲۷سالمه خب کسیم نمیگه ازدواج عالیه همه چیه ولی وقتی یکی داره میگه دلم میخواد ازدواج ک ...

درضمن این کلیشه نیس بفهمممم ی واقعیته ازدواج ب هر طریقی صرف سن وحرف مردم و فرار از خونه پدر خیلی قربانی میگیره این قربانی جوونیدخودته این قربانی بچه مظلومته

من یک سال و نیم پیش پیج اینستا زدم. تو سن 27 سالگی. شوهرم منو فالو کرد و از عکسام خوشش اومد. چون همش ...

خوش سانس بودی من ۵۰نفرپیشنهاد دادن ی نفر قصدش ازدواج نبود همشون سو استفادگر

منم ۳۰سالمه

من یک سال و نیم پیش پیج اینستا زدم. تو سن 27 سالگی. شوهرم منو فالو کرد و از عکسام خوشش اومد. چون همش ...

خوش سانس بودی من ۵۰نفرپیشنهاد دادن ی نفر قصدش ازدواج نبود همشون سو استفادگر

منم ۳۰سالمه