2777
2789
عنوان

چرا واقعا مهریه رو از صدو چهارده به چهارده رسوندن یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 80 پست

باید انتخاب کنین پس .نمیشه که ۱۱۴ تا سکه میدونی چقد  میشه.طللقه دیگه اتفاق میوفته .تو بگو اصلا ما مردا بد.نامرد یا هرچی.هر اشتباهی باید تاوانش منطقی باشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهانه‌ی ضد زن ها، مهریه بود 

انگار حق طلاق، کار، حضانت فرزند، تحصیل، خروج از کشور و خیلی چیزای دیگه رو نمیدیدن فقط مهریه رو میدیدن 

اونم مهریه ای که اما و اگر داشت

چه بهونه‌ی دیگه ای هست برای زن ستیز بودنشون؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.پیام ناشناس:https://daigo.ir/secret/3982457255 ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
دقیقا این چه راهکار پوچی ک ارائه دادن

چرا پوچ؟۱۴ تا سکه کم نیست پولش.و اینکه آمار ازدواج و فرزندآوریم میره بالا

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بفرمایید بقیه حقوق رو به همسرتون بدید 

اون مهریه ای که با ندارم ندارم و هزار راهکار دیگه میتونید کم و قسطیش کنید رو ندید

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.پیام ناشناس:https://daigo.ir/secret/3982457255 ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

حقوق برابر بدن . حق طلاق بدن . سهم ارث مناسب بدن بعد مهریه رو کم کنن

من خودم کلا مهریه نخواستم همسرم خودش ۳۱۴ تا سکه انداخت . گفت خدای نکرده اگر اتفاقی براش بیفته سهم الارث زن انقدر کمه که به هیچ جای زندگیش نمیرسه 

میخوان ترس پسرا ازازدواج بریره چون ازدواج کم شده

خب ترس دخترا میره بالا ازدواج نمیکنن.. پس زاد و ولد هم از این بیشتر میاد پایین.

من به شخصه سعی میکنم از ایران برم با خارجی جماعت بیفتم که حداقل حق و حقوق خودمو تمام و کمال داشته باشم و یا هم اگه تو ایران موندگار شدم مجرد میمونم.. اومدیم فردا طرف افتاد مرد وقتی حتی قوانین ارث هم از زن حمایت نمیکنه اون ازدواج رو میخوام چیکار؟