2777
2789
عنوان

چرا واقعا مهریه رو از صدو چهارده به چهارده رسوندن یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 80 پست

نمیشه در کنار این ۱۴ تا خونه و زمین و این چیزا به جای مهریه گرفت؟ ۱۴ تا واقعا کمه

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حقوق برابر بدن . حق طلاق بدن . سهم ارث مناسب بدن بعد مهریه رو کم کننمن خودم کلا مهریه نخواستم همسرم ...

دقیقا.الهی همسرا سالم باشن..ولی اگر بعد از صد سال برای مرد اتفاقی افتاد...زنی که عمرش به‌پاش گذاشته هیچ ارثی نبره بعد عروس وداماد بیان ببرن..اصلا عدالت نیست

یه کارزار راه بندازیم و امضا کنیم تا نتونن این قانون رو تصویب کنن در مورد همه چی مون میخوان تصمیم بگیرن، نحوه زایمانمون که باید حتما طبیعی باشه، سقط بخوای بکنی (وقتی بچه حتی مشکل داره) پوستت کنده س تا بتونی انجامش بدی، حق طلاق هم که نداریم فقط مونده بود همین مهریه که اونم دارن گند میزنن توش

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

خب ترسشو ریخت از ازدواج با این گرونی چیجوری میخان زندگی بچرخونن واقعا چرا انقد ضد زن کار میکنن

عزیزم مهریه تضمین خوشبختی نیست

باید بادیدباز انتخاب کرد که طرف انسان خوب ودرستی باشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

۱۴ سکه ۹۰ تومنی تقریبا ۱.۳ تا۱.۴ میلیارد هست امسالم حقوق مجرد پایه‌اش ۱۳تا ۱۵میل هست اگر اشتباه نگکنم هنین مقدار پول۱۰۰ماه حفوقشونه. اصل قضیه تورمه ک باید درست شه ک نمیشه اون موقع سکه زیر ۱میل بود تورم کم بود الان واقعا اوضاع وحشتناکه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا پوچ؟۱۴ تا سکه کم نیست پولش.و اینکه آمار ازدواج و فرزندآوریم میره بالا

هیچ وقت نه امار ازدواج میره بالا نه فرزند اوری چون مهریه یک چیز خرج زندگی یک چیز دیگست... مثل که شما خرج زندگی دستت نیست تو این زمونه که فکر کردی با کم شدن مهریه قراره زاد ولد زیاد شه. حتی بدتر هم میشه چون اینها به تورم ربط دارن. 

مثل وام ازدواج بیشتر دادن به زوجین خیلی کم سن و سال که بیشترین سهم طلاقای ایران مال همین عزیزانه😐

مهریه پایین و کلا کم توقعی مردای ایرانی رو پررو تر میکنه و اتفاقا زنای خیلی کم توقع ادامش خیانت مردست و ... نتیجش طلاق😐

کاش زمانی که این طرح ها رو میریزن یه سر به دفتر وکلا و مشاورای خانواده هم میزدن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پس ما خانما هم در حد ۱۴ تاسکه جهاز تهیه میکنیم

درصدشم همینه .چیه این لاکچری بازی ها

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《