2777
2789
عنوان

یکی از اقوام همسرم با دوست پسرش تو مکان بودند

| مشاهده متن کامل بحث + 5042 بازدید | 129 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا یه دختر رو بدون روسری هم ببینن میگن لخت نمیگن؟

دقیقا 

طرف مثلا زیر کتش کراپ پوشیده  ۳ سانت شکمش معلوم میگن لخت مادرزاد اومد تو خیابون 

اینم ممکن پیازداغش رو زیاد کرده باشن 

شمادنبال چی هستی؟؟؟چون داستان ترسناکیه واقعا آدم حالش بدمیشه خداکنه دروغ وساختگی باشه

نه عزیزم 

متاسفانه راست هست 

حال خودم هم خیلی بد شد

ولی خواهرشوهرم اصلا اهل دروغ نیست

بیمارستان  هم رفته دیدن دختره

ما دیشب جایی بودیم ، منزل اقوام همسر ، همه دارن این ماجرا را تعریف می کننالبته من و همسرم آگهی فوت ه ...

شما دیگه راجبش صحبت نکنید با کسی

من همیشه یه اتفاقی پخش میشه سعی می کنم به نوبه خودم قطع کننده این زنجیره باشم

ما اونجا نبودیم قضاوت درست نیست

با افتخار دختر ایرانم...💚
چه دارک

زنه میره خونه ای باباش بعد که بر میگرده هر چه در میزنه همسرش در باز نمیکنه زنگ میزنه اتش نشانی میگه مطمعنم همسرم داخله ولی درو باز نمیکنه میگه اتفاقی افتاده حتما براش که اون صحنه بدو میبینه 

شما دیگه راجبش صحبت نکنید با کسیمن همیشه یه اتفاقی پخش میشه سعی می کنم به نوبه خودم قطع کننده این زن ...

قبول دارم 

باید روی این مسئله  خاک پاشید 

چون اون پسر هم الآن دستش از دنیا کوتاهه

و دختر هم باید به زندگی برگرده

ما دیشب جایی بودیم ، منزل اقوام همسر ، همه دارن این ماجرا را تعریف می کننالبته من و همسرم آگهی فوت ه ...

فعلا که شما ادم بده شدی چون قضاوت میکنی اونا که رفتن زنا کردن خوبن چون کار بدی نیست که یه زن بره اونور شهر تو یه موتور خونه .....حالا براشما میشه بهتره قضاوت نکنیم....واقعا نمیدونم چرا مردم انقدر بی غیرت شدن

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید