2777
2789
باشه ممنون عزیزم. مامانتون هر دفعه چقد نخود خیس می کنن؟

مامانم خیس می‌کنه فریز هم میکنیم برای دفعه های بعد (مواد آماده شده رو)

تو را من چشم در راهم شباهنگام.....🌃.                       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزار ی شب تا ظهر نخود خیس بخوره بعد همراه با چندتا پیاز و چند حبه سیر چرخش کن هرچی سیرش بیشتر باش طعمش خوشمزه تر میشه اگه با چرخ گوشت چرخ میکنی دوبار چرخش کن اما با خورد کن یبار کافیه بعد که چرخش کردی اگه حس کردی خشکه کمی آب بهش اضافه کن مثلا در حد نصف پیاله بعد بهش ادویه و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی بکینگ پودر  و نمک و به دلخواه پودر انبه اضافه کن بعد هم بسته های نازکش کن و بزار فریزر هربار هم موقع سرخ کردن بزار روغنت خوب داغ بشه

ما جنوبی هستیم و همیشه همینجوری خمیر فلافل درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه

بزار ی شب تا ظهر نخود خیس بخوره بعد همراه با چندتا پیاز و چند حبه سیر چرخش کن هرچی سیرش بیشتر باش طع ...

عه واقعا چ خوب پس جنوبی این

ولی دوستان اکثرا گفتن نخود تا دو روز خیس بخوره ک

سیب زمینی خام ؟ سیب زمینی رو قطعه قطعه کنم بعد با بقیه مواد بندازم تو چرخ گوشت؟ فقط یبار چرخ کنم؟

میتونی هم بندازی تو چرخ گوشت همراهش چرخ بشه

هم رنده کنی اضافه کنی بستگی به خودت داره

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

ممنون امتحانش می کنمپسفردا ک خواستم سرخ کنم انشالله باز سوالی بود ازتون میپرسم امروز نخود خیس میکنمه ...

باشه عزیزم سوالی بود در خدمتم 

ببین اینکه دوست جنوبی مون گفتن یه شب خیس میکنن ما گفتیم دو شب، بخاطر این هست که دو شب نفخ نخود رو کاملتر میگیره وگرنه که چه یه شب چه دو شب وقتی چرخ کنی تو مواد به دست امده فرقی نداره

بکینگ پودر هم که گفتن بریز برای پوک و ترد تر شدن فلافل هاست 

اینم که پرسیدی چقدر نخود خیس کنی، ما سه نفر هستیم اندازه یه لیوان و نصفه نخود خیس میکنم برای شام می خوریم فردا به اندازه نهار همسرم که سرکار هم ببره میرسه

ببین شما چند نفرید کم خوراک هستید یا پر خوراک 

میخوای بقیش فریز کنی یا نه

همه اینها تاثیر داره چقدر نخود خیس کنی 

حالا یبار امتحانی خیس کن اندازه اش دستت میاد 

ولی اینم بگم اگر بخوای تو نون ساندویچی بزاری، هر نون پنج تا شش تا فلافل جا میگیره و کاملا نون رو پر میکنه 

حالا با توجه به این ببین چند نفرید و چند تا نون میخواین و تعداد فلافل ها دستت میاد 

نوش جونتون عزیزم 

اها اینم بگم 

نخود درشت وقتی خیس میخوره برکتش خیلی بیشتر از نخود ریز هست (برای خیس کردنش گفتم و پیمانه کردنش)

ببخش اگر خیلی توضیح دادم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بیشتر ببینید