2777
2789
عنوان

خوابای چرت پرت مزخرف حال بهم زن میببنم🤕🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 45 پست
زیادی درگیر اینطور چیزایی

هیچ ربطی نداره من خودم معمولا گاهی پیش اومده دلم میخواد خواب یه ماجرا رو ببینیم شب و روز بهش فکر کردم اصلا شب خوابشو ندیدم بلعکس وقتی مثلا سروزی بجایی مثلا داخل آسانسور بودم و هیچ اتفاقی هم نیوفتاد که بگم برام جالب بود شبش خواب ببینم، بعد خواب دیدم تو اسانسورم و کلی مامور دنبالمه چون میخواستم یچیزی رو از تو یه بیمارستان لو بدم😂

اخه عجیبم این بود دقیقا این دوشب پشت سرهم دیدمقبلا ازین خوابا نمیدیدم

پیش میاد خواب کلا یه مقوله پیچیده ایه مثلا شاید شما خواهرتون براتون عزیزه هیچ نگاه منفی هم ندارین اما مثلا مغزتون قاطی کنه موقع خواب میخواد درباره خواهرت داستان بسازه از طرفی از لحاظ هورمونی ممکنه بهم بریزه اشتباها این دوتا رو باهم بچینه و وقتی بیدار شدی اعصابت خورد میشه که یعنی چیی؟! درصورتیکه آدم خیلی مثبتی هم باشین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ ربطی نداره من خودم معمولا گاهی پیش اومده دلم میخواد خواب یه ماجرا رو ببینیم شب و روز بهش فکر کرد ...

😂

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

پیش میاد خواب کلا یه مقوله پیچیده ایه مثلا شاید شما خواهرتون براتون عزیزه هیچ نگاه منفی هم ندارین ام ...

درسته عزیزم

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

هیچ ربطی نداره من خودم معمولا گاهی پیش اومده دلم میخواد خواب یه ماجرا رو ببینیم شب و روز بهش فکر کرد ...

😂باز خوبع شما خواب میبینین

من که هیچ

گرگ دیونم اسمونو میبینم میخوام، ماهو واست از تو دل شب درارم

😂

متخصص خوابم😂 موضوع شروع خواب دست من نیست اما کنترل داستان تو خواب تاحدودی دست منه کم پیش میاد کسی اینجور باشه 😂اما بازم وقتی بیدار میشم گاهی واقعا متعجب میشم که این چی بود وقتی بیشتر میخوای کنترلش کنی گاهی عمدا از خوابی که بدت میاد بیشتر جاوا می‌ذاره باهات لج میکنه

😐

از طرف مادر و خواهرت حاجت روا میشی و به یک یا دوتا از آرزوهات میرسی این اصلشه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید

تا حدی طبیعیه این خواب ها خیلیا می بینن حالا علت دقیقش چیه اطلاعی ندارم 

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید

منم خواب دیدم یه دکتر متخصص زنان، مرد انتخاب کردم که بعد از سقط تحت نظر اون باشم، حالا رفته بودم مطبش گیر داده بود بذار معاینه ت کنم 😐هرچی میگفتم بابا سقط شده سونو رفتم تایید کردن که کامل بقایا دفع هم سده باز میگفت نه آخرش درحالیکه داشتم فرار میکردم و اون دنبالم بود از خواب پریدم ینی سم ترین خوابی که تابحال به عمرم دیدم 

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

چه هیجانی😂منم از این خواب های اکشن زیاد می بینم

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید
منم خواب دیدم یه دکتر متخصص زنان، مرد انتخاب کردم که بعد از سقط تحت نظر اون باشم، حالا رفته بودم مطب ...

سقط داشتید عزیزم؟

بیشتر ببینید