2777
2789
عنوان

خوابای چرت پرت مزخرف حال بهم زن میببنم🤕🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از طرف مادر و خواهرت حاجت روا میشی و به یک یا دوتا از آرزوهات میرسی این اصلشه

وااقعا؟ چ عجیب

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

منم خواب دیدم یه دکتر متخصص زنان، مرد انتخاب کردم که بعد از سقط تحت نظر اون باشم، حالا رفته بودم مطب ...

بازم ار خوابی ک من دیدم سم تر نبود وای

خوابای شیطانیه ، قرآن و نماز بخون مخصوصا قبل خواب

غسل جنابت ب گردنمه چن روره پریود شدم نرفتم حموم

شاید ازونه

وااقعا؟ چ عجیب

عجیب نیست رابطه تو خواب حاجت رواییه با هر کی باشه فقط اگه با مرده باشه تعبیرش بده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
عجیب نیست رابطه تو خواب حاجت رواییه با هر کی باشه فقط اگه با مرده باشه تعبیرش بده

مرسی عزیزم

منظورازخواب منفی که گفتی چی بود

خوابی که داستان سم داشته باشه حتی پیش اومده تو خود خواب و رویا خیلی حالم بد شده از ناراحتی و بیدار شدم حتی اگر حرفه ای هم باشید که خواب رو کنترل کنی باز هم غافلگیر می‌کنه ادمو

خوابای شیطانیه ، قرآن و نماز بخون مخصوصا قبل خواب

منم دربارش سرچ زدم نباید بگین شیطانی گاهی پیش میاد اصلا مغز برای طبقه بندی اطلاعات خوای میچینه بعد ممکنه تو این حین کلی اتفاقات غیرمنطقی هم سر هم کنه من میشناسم طرف سرش بقول شما تو نماز و دعا ولی گریه میکرد که یشب خواب سمی دیده اینقدر خودمون رو بخاطر چیزی که حکمتشو نمی‌دونیم نباید سرزنش کنیم

همون خوابی که اسی گفت منظورته؟

یه همچین موضوعی نه که دقیقا اینطوری وقتی با شخصی رابطه عاطفی قوی داشته باشی ممکنه پیش بیاد خواب اینجوری باهاش ببینی یا مثلا از یکی بدت بیاد خواب ببینی کشتیش کلا مغز اغراق می‌کنه

سقط داشتید عزیزم؟

آره یک ماه پیش،توقف رشد تو 5 هفته 

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

بازم ار خوابی ک من دیدم سم تر نبود وای

آره قبول دارم

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️