2777
2789
عنوان

مهمونی دادن

272 بازدید | 21 پست

سلام خانما من فردا شب می‌خوام مهمونی بدم

کلا 7 نفر هستیم 

احتمال داره با مهمونا بریم پارک یا همون خونه بمونیم هنوز معلوم نیست 

بنظرتون کدوم غذا بهتر و البته کم هزینه تره چون این ماه خیلی ریخت و پاش داشت بخاطر عید یکم هزینه برام مهمه

جوجه کباب

سالاد الویه 

سالاد ماکارونی 

کتلت شیرازی 

دیگه خودتون مخلفاتی که باید کنارش باشه رو در نظر بگیرین بگین کدوم بهتره؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب مشخص جوجه گرونتر درمیاد. اگر میرید پارک سالاد الویه و کتلت شیرازی. میتونی از هر دوش یه مقدار درس ...

کلا مرغ رو برای سالاد الویه و سالاد ماکارونی هم باید استفاده کنم ولی خوب دوتاش رو درست کنم ایده ی خوبی بود 

من باشم سمبوسه درست میکنم با کتلت شیرازی هم سفره پر و پیمون میشه هم اول تو روغن سمبوسه ها رو سرخ میکنم بعدم کتلت ها رو خرجش زیاد نمیشه دو مدل غذاس فکر کنم با سبزی خوردن و ترشی عالی بشه    دستور کتلت شیرازی رو بزار ببینم چطور درست میکنی 

سالاد الویه و سالاد ماکارانی که شام نیست واسه مهمونی اینا رو میتونی در کنار غذا استفاده کنی بنظرم جو ...

مهمونام کلا شام رو سبک و حاضری میخورن 

مثلا شب انواع املت ها و نون و پنیر و خوراک لوبیا و عدسی میخورن بخاطر همین سالاد ها رو گذاشتم توی لیستم

با سالاد ک آدم سیر نمیشه جوجه هم گرون در میاد چرا ی زرشک پلویی قرمه سبزی چیزی نمیپزی؟

چون مهمونام شام سبک و حاضری میخورن 

مثل انواع املت ها و نون و پنیر 

بخاطر همین سالاد رو گذاشتم توی لیستم

کتلت شیرازی ارزونتر به نظر میرسه و خوش مزه تر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را